HaberlerAltcoin HaberleriMetaverse Haberleri

Analist, Axie Infinity Fiyat Beklentisini Açıkladı: AXS’te Bu Fiyatlar Mümkün Mü?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coin Bureau olarak bilinen Kripto para analisti, Axie Infinity (AXS) için yükseliş dönemi bitmeden fiyatını ikiye katlayabileceğini takipçileriyle paylaştı.

Alanında En İyi Proje AXS

Kripto para analisti, Axie Infinity‘nin play-to-earn modeline sahip blockchain tabanlı oyunlar arasında ilk sırada olduğunu belirtti. Sürdürülebilir bir play-to-earn modeli oluşturmanın zor olduğunu belirten analist, AXS’in bu alanda öncü proje olduğunu ifade etti.

Coin Bureau, bu play-to-earn modeli oluşturmayı  en iyi başaran projenin Axie Infinity olduğunu belirtti:

“Şu ana kadar bunu tek başaran Axie Infinity’dir. Sonuç ortada, aylık 2 milyon kullanıcıyı bir araya getirdi. Üstelik bu kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor.”

Son zamanlarda gösterdiği yüksek fiyat performansına rağmen hala önemli bir potansiyeli olduğunu dile getiren analist, AXS için güçlü bir yükseliş trendi beklediğini söyledi.

AXS, Satış Baskısından Etkilenir Mi?

AXS sahiplerinin kazandıkları kazançlar ile kâr realize etmesinden kaynaklı olarak kripto para birimi üzerinde satış baskısı olabileceğini ifade eden analist, ilk AXS yatırımcılarının çok yüksek kârlar elde ettiğini ve bu yüzden yüksek miktarlarda satışlar gerçekleştirmelerini düşünmediğini belirtti.

Analist, AXS’te yüzde 100’lük bir artışın daha gerçekleşebileceğini iddia etti:

“İyi haber şu ki satış baskısındaki bu artış, AXS’in artan talebi ile dengeleniyor. AXS, yükseliş dönemi bitmeden değerini ikiye katlayabilir.”

UYARI: Yazımızda yer alan bilgiler 3. kişilerin görüşlerinden alınmıştır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin risk taşıdıklarını bilincinde olmalı ve yatırımlarını kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.