Altcoin HaberleriHaberler

Kurumsal Yatırımcılar Solana’ya (SOL) Güveniyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dijital varlık yöneticisi CoinShares tarafından  hazırlanan bir rapora göre, kurumsal yatırımcılar geçen haftaki piyasa düzeltmesine rağmen Solana‘ya yatırım yapmaya devam etti.

Solana’nın Harika Fiyat Performansı!

CoinGecko verilerine gore, bu yıl %13.000’in üstünde yükselen Solana fiyatı, 9 Eylül’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan (ATH) 213,47 Amerikan dolarına ulaştı. Solana, geçen hafta XRP’yi geçerek piyasa değeri bakımından 6. sıraya yerleşmesine karşın, yazının yazıldığı an itibariyle 169.23 dolar fiyat seviyesi ile tekrardan 7. sıraya gerilemiş durumda.

Geçen haftaki fiyat düşüşleri esnasında Solana’nın fiyatı, bundan önceki haftaya gore %24 artarak tesirinde bırakan bir performans gösterdi. SOL’un bu tesirinde bırakan fiyat performansı, nakit girişlerini de haliyle tetikledi. CoinShares yatırım stratejisti James Butterfill, Solana’nın diğer tüm kripto varlıkları gölgede bırakarak 50 milyon dolarlık nakit girişleri kaydettiğini yazdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBLİR: Kripto Paralarda Kazanç Sağlamanın Püf Noktaları Nelerdir?

Kripto Para Piyasasına 57 Milyon Dolarlık Nakit Girişi

CoinShares’in bildirdiği üzere, dijital yatırım ürünleri geçen hafta (üst üste 4. nakit girişi haftası olan)  57 milyon dolarlık nakit girişleri görmüş oldu. Lider kripto para Bitcoin (BTC) 0,2 milyon dolarlık tutarından küçük bir nakit girişine sahipken, ikinci en büyük kripto para olan Ethereum‘da (ETH) ise 6,3 milyon dolar tutarında nakit çıkışları kaydedildi.

Butterfill, yatırımcıların portföylerini çeşitlendirmeye devam ettiğini yazdı. Geçen hafta Cardano’ya (ADA), çoklu varlık ürünlerine (mulit-asset products) , XRP’ye ve Polkadot’a (DOT) nakit girişleri sırasıyla 3,5 milyon Amerikan doları, 3,2 milyon Amerikan doları, 3,1 milyon Amerikan doları ve 1,7 milyon Amerikan doları idi. Cardano da yatırımcıların heyecanla beklediği Alonzo güncellemesini başarıyla tamamladı ve sonunda blok zincirine akıllı sözleşme işlevselliğini getirdi. Bu güncellemenin fiyat performansına ve nakit girişlerine pozitif yönde yansıdığı söylenebilir.

UYARI: Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye haiz olması dolayısıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.