Altcoin Haberleri

Whale Alert’a Göre Balinalar 411 Milyon XRP Taşıdı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ayı piyasası etkisiyle kripto paralardaki düşüş trendi sürüyor.  Bu dönemde en büyük ikinci kripto para borsası olarak görülen FTX’in iflası sektöre ve piyasaya darbe vurdu. Ayrıca Ripple ve SEC arasında hala devam eden menkul kıymet davasında Ripple’ın kazanmaya yaklaşması balinaları hareketlendirdi. Bu süreçler, kripto paralarda ayı piyasasının son demleri olarak ifade edilirken, bazı kesimler ise en az 6 ay daha düşüş bekliyor. Bu gelişmeler yaşanırken XRP balinaları son dönemde 411 milyon adet XRP hareket ettirmesiyle adından söz ettirdi.

XRP Balinaları Neye Hazırlanıyor?

Xrp Whale

Whale Alert analistlerinin Twitter hesabından yaptığı duyuru kripto topluluğunun dikkatinden kaçmadı. Kriptolarda ayı piyasasının devam ettiği bu süreçte Ripple (XRP) balinaları hız kesmedi. Özellikle SEC davasında Ripple’ın kazanacağı iddialarıyla birlikte balina hareketleri de dikkat çekmeye başladı. Kripto para piyassındaki balina harektelerini raporlayan Whale Alert, XRP balinalarının son zamanlardaki transferlerini gündemine taşıdı.

Aktif hale geçen XRP balinaları farklı işlemlerle büyük miktarda transfer yaptı. Whale Alert 239 milyon adet XRP’nin bilinmeyen bir cüzdandan başka bir adrese transfer edildiğini duyurdu. Anonim cüzdan adresinden başka bir anonim cüzdana aktarılan XRP miktarı işlem hacmini de etkiledi. Sadece bu işlem ortalama 90 milyon dolarlık bir varlık transferini gündeme taşıdı. Ripple balinalarının dava sonucuna hazırlık yaptığı iddia edildi. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.