Altcoin HaberleriHaberler

Ethereum (ETH) Yükselişi Devam Eder Mi? Ethereum (ETH) Fiyat Tahmini ve Önemli Seviyeler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Güncel veriler uzun vadeli ETH fiyat hedeflerin gerçekleşme ihtimalini doğruluyor. Peki hedef kaç dolar?

Mayıs ayından bu yana en yüksek seviyesine çıkan Ethereum bugün 4025 doları görmüş oldu. Büyük düşüşten önceki seviyelerine yaklaşan Ethereum fiyatı yeni bir ATH yapabilir. Londra güncellemesinden sonrasında devamlı olarak daralan arz borsalardaki ETH miktarının azalmasına sebep oluyor. Üstelik kilitlenen Ethereum’lar bunu destekliyor.

Ethereum (ETH)

Henüz gas tutarına çözüm bulamayan Ethereum buna karşın enerjisini kaybetmiyor. Popülerliğini artırmaya devam eden en büyük altcoin meşhur adların de akınına uğruyor. Kısa süre ilkin Reese Witherspoon ETH aldığını deklare etti. Medya tarafınca takip edilen adların kripto paralara yönelmesi elbet en yararlı reklam oluyor.

Analist Lark Davis’e gore yıl bitmeden daha büyük bir boğa sezonu yaşanacak. Ethereum en büyük ruhsal direnci olan 5.000 doları bu sayede kırabilir. Birçok analist Davis’in görüşlerini destekliyor. Özellikle Bitcoin’in 51.000 testleri ciddi anlamda belirleyici olacak. Piyasanın yönünü belirleme eden en büyük kripto para halen 50.000 doların üstünde tutunmaya devam ediyor.

Kredi kartıyla bitcoin ve kripto para satın almak için Cex.io’ya bu linkten üye olarak komisyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Ethereum Fiyat Tahmini ve Önemli Seviyeler

Son fiyat hareketiyle birlikte tüm hareketli averajlar al sinyali veriyor. Yükselişin devam edeceğini söyleyen veriler Momentum ve MACD ile destekleniyor. RSI aşırı alım bölgesine yaklaşırken mevcut ivmenin daha yukarıda bir tepe oluşturması mümkün olabilir.

Fiyatın 4149 doların üstünde tutunabilmesi ona 5181 dolara kadar uzanan yeni bir kanal açacak. Aşağı yönlü hareketin güç kazanmaması için 3754 doların tutulması gerekiyor. Halen mevcut seviyenin kısa vadede 4430 dolar kadar yükselme ihtimali bulunuyor. Ancak maliyeti yüksek olan yatırımcıların risklerini azaltmak için yukarı yönlü harekette kademeli çıkış yapmaları yararlı olabilir.

Birçok analist fiyatın uzun solukta 10.000 doların üzerine çıkmasını bekliyor. Bitcoin’in yeni zirveleriyle birlikte elbet bunu görebiliriz. Fakat bu hedeflerin gerçekleşmesi o denli da kolay olmuyor. Fiyat düzeltmeleri kimi zaman %20’leri buluyor.

Binance borsasında Ethereum (ETH) 3.970 dolardan alıcı buluyor.

İnternet sitemizde paylaşılan bilgiler yatırım tavsiyesi durumunda olmayıp son aşama volatil olan kripto para piyasalarında dikkatli olmanız gerekir. Alacağınız yatırım tavsiyeleri size ciddi kayıplar yaşatabilir, bu yüzden kendi araştırmalarınızı yaparak kararlarınızı buna gore almalısınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.