Altcoin Haberleri

XRP yatırımcılarına müjdeli haber verildi! Merakla beklenen Flare airdrop’u için geri sayım başladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz yıllarda Ripple (XRP) yatırımcıları, duyuruları yapılan Flare projesi ile müthiş bir heyecan yaşamıştı. Flare projesi, yaklaşık 2 yıllık bir bekleyişin ardından Spark (FLR) token’ını şartlara uygun XRP sahiplerine dağıtmak için hazırlıklara başladı. Flare projesi, akıllı sözleşme özelliklerini Ripple’a getirmeyi amaçlıyor. Geçtiğimiz günlerde bir dağıtım programı yayımlayan proje, token dağıtımının borsalar ile yapılan görüşmelere bağlı olarak 24 Ekim ile 6 Kasım tarihleri arasında gerçekleşeceğini bildirmişti. XRP yatırımcılarının gözü kulağı şimdi bu airdrop gelişmesinde.

FLR TOKEN DAĞITIMI NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?

Flr Token

Flare, 2020 yılının sonlarında yaptığı duyuruda, Spark token (FLR) dağıtımını 2021 yılının ilk yarısında yapmayı planladığını açıklamıştı. Söz konusu airdrop duyurusu XRP yatırımcılarını çok heyecanlandırmıştı ve bu dağıtımlardan yararlanacak olan uygun XRP sahiplerinden, ağın anlık görüntüsü alınmıştı. Arzı 100 milyar ile sınırlı olan Spark token’ın airdrop uygulaması için uygun olan herkes, kendilerine tahsis edilen talep edilebilir FLR varlıklarının yüzde 15 kadarını alabilecek. Bunun ardından kalan token’ların dağıtımı da en az 25 ve en fazla 34 ay içerisinde yapılacak. Bu yaklaşık yüzde 3 oranda token dağıtımı yapılacağı anlamına geliyor.

FLARE AIRDROP’UNDAN KİMLER YARARLANABİLECEK?

Flare tarafından gerçekleştirilecek olan airdrop’tan, airdrop’u destekleyen kripto para borsalarında XRP varlığı bulunan herkes yararlanabilecek. Geçtiğimiz dönemlerde Binance, Crypto.com, Paribu ve BtcTurk gibi birçok yerli ve yabancı kripto para borsası bu airdrop’u desteklediğini duyurmuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.