HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Piyasa Kızıla Büründü: Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin‘de yaşanan sert düşüş ile birlikte kripto para piyasası, aşağı yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye başladı.

Bitcoin’den Sert Düşüş

Bitcoin, Kasım ayında kaydettiği değer kayıpları ile önemli destek seviyelerini kaybedip 60.000 dolar fiyat seviyelerinin altına geriledi. Lider kripto para birimi, günün erken saatlerinde 59.000 dolar fiyat bandına yakın seviyelerde işlem görürken kaydettiği düşüşler ile birlikte önemli bir destek seviyesi olan 53.000 dolar fiyat fiyat seviyelerine yaklaştı. BTC, 54.400 dolar fiyat seviyelerine iğne atarak 55.300 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Btc
Btc

Bitcoin’de yaşanan sert düşüşün nedeni henüz tam olarak bilinmese de sosyal medyada dolaşan, yeni koronavirüs varyantı haberlerinin etkisi olduğuna yönelik çeşitli yorumlamalar yapıldı.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Bitcoin’deki olan değer kayıpları, başta en büyük altcoin Ethereum olmak üzere neredeyse neredeyse tüm altcoin’lerin düşmesine neden oldu. Lider altcoin Ethereum, 4.400 dolar fiyat seviyelerinden 4.095 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi ve kritik 4.000 dolar destek seviyesine önemli ölçüde yaklaştı.

Kaydedilen değer kayıpları ile birlikte majör atcoinlerden Binance Coin (BNB) 580 dolar fiyat seviyelerine, Solana (SOL) 191 dolar fiyat seviyelerine, Cardano (ADA) 1,56 dolar fiyat seviyelerine, Ripple (XRP) 0,96 dolar fiyat seviyelerine, Polkadot (DOT) 35 dolar fiyat seviyelerine ve Avalanche (AVAX) ise 109 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.