Bitcoin Haberleri

Popüler analist heyecanlandırdı: Bitcoin 2023’te 6 haneli fiyatlara ulaşırsa şaşırmam

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) uzun bir süredir 20 bin dolar barajını aşma mücadelesi veriyor. Bu noktada 18 bin dolar ile 20 bin dolar seviyeleri arasında fiyat sıkışıklığı yaşayan ve 20 bin doları kalıcı olarak bir türlü aşamayan Bitcoin için ünlü bir analistten yatırımcıları heyecanlandıran bir tahmin geldi. Bitcoin ve genel olarak kripto paralarda yaşanan son çöküşü daha önceden başarılı bir şekilde tahmin eden analist ve trader Tone Vays, Bitcoin fiyatının 2023 yılında 6 haneli bir fiyata ulaşacağını düşündüğünü söyledi. Deneyimli analiste göre Bitcoin’deki bu olası yükseliş, halving döngüsünün tetiklemesi ile gerçekleşecek.

ANALİSTE GÖRE BTC 2023’TE 6 HANELİ FİYATLARA ULAŞACAK

Analiste Gore Btc 2023Te 6 Haneli Fiyatlara Ulasacak

Kitco News ile röportaj gerçekleştiren ve burada Bitcoin’e ilişkin tahminlerini dile getiren analist Tone Vays, Bitcoin’in bir sonraki halving (yarılanma) döngüsünün, 2023 yılında bir boğa koşusunu tetikleyeceğini düşündüğünü dile getirdi. Ünlü analiste göre Bitcoin önümüzdeki aylarda 100 bin dolar seviyesini aşarak 6 haneli fiyatlarda seyretmeye başlayacak. Vays, bu olası fiyat yükselişi gerçekleştiğinde kendisinin şaşırmayacağını belirtti.

BITCOIN BLOK YARILANMASI NE ZAMAN?

Analiste göre halving etkisi ile önümüzdeki yıl büyük bir yükseliş dalgası görülecek. Halving’in muhtemelen bu kez biraz daha erken olacağı tahmin ediliyor ve analist Vays, bunun insanlar tarafından hafife alındığını öne sürüyor. Bir sonraki Bitcoin halving, yani blok yarılanmasının 2024 Nisan ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Analist, halving ile geleceğini iddia ettiği yükselişin, bu tarihten çok daha önce gerçekleşeceğine inanıyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.