HaberlerAltcoin Haberleri

Yatırımcılar bu hafta 4 altcoin yükselecek dedi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yatırımcılar bu hafta 4 altcoin yükselecek dedi! Tüccarların haftalık anketlerini kullanan otomatik robotlar, kripto para piyasasından daha iyi performans gösteriyor; Bitcoin, Ethereum, Solana ve diğer iki oyun altcoin projesi için yükseliş eğilimi gösteriyor. Coinnewstr.com olarak detayları aktardık…

Real Vision Bot, bu altcoinlere dikkat çekiyor

Real Vision Bot, nicel bir analist ve riskten korunma fonu CEO’su Mortiz Seibert tarafından ortaklaşa geliştirildi ve finansal içerik platformu Real Vision hayranlarından sinyaller ve tüccar duyarlılığı elde etmeyi amaçlıyor. Real Vision’a göre, yalnızca tüccarların anketine dayanarak, robot, ilk 20 kripto para biriminin toplam sepetini aşarak gelirin %20’sinden fazlasını oluşturdu.

Bu hafta anket sonuçları, çoğu yatırımcının ETH tabanlı yatırım portföylerini tercih ettiğini ve katılımcıların %84’ünün bir numaralı token olarak ETH’yi seçtiğini gösterdi. İkinci sırada akıllı sözleşme platformu Solana (SOL), ardından Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un genişleme çözümü Polygon (MATIC) geliyor.

Listede 8 altcoin var

Sanal gerçeklik platformu Decentraland (MANA), tüccarların %43’ünün MANA jetonlarına aşırı yatırım yapmayı seçmesiyle beşinci sırada yer aldı. Real Vision Bot’un ilk 10’unda yer alan bir diğer altcoin, Enjin ekosisteminde NFT için bir yardımcı program belirteci olan Enjin Coin’dir (ENJ). Listede ayrıca Terra (LUNA), Polkadot (DOT), Chiliz (CHZ), Phantom (FTM), Chainlink (LINK) ve Avalanche (AVAX) yer alıyor.

Yatırımcılar Bu Hafta 4 Altcoin Yükselecek Dedi!
Yatırımcılar Bu Hafta 4 Altcoin Yükselecek Dedi!

 

Real Vision Bot anketinin katılımcıları, ilgili kripto para birimine sahip olmadan oy kullanabilir. Robotun ortak yaratıcısı Moritz Seibert, Real Vision ile yaptığı bir röportajda, kripto ekosistemindeki diğer varlıkları yenebilecek bir “ortak fikir” olarak nitelendirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.