HaberlerEthereum Haberleri

Altcoin Yatırımcıları İçin Önemli Uyarı: Ethereum Altcoinlere Yön Verecek

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) son aylarda gösterdiği iniş çıkışlar, Ethereum’da (ETH) yatırımcıları endişelendirmeye başladı.

Bitcoin (BTC), son aylarda görülmemiş bir ivmeyle yükselirken, Ethereum (ETH) ise ardı ardına satış baskısına maruz kaldı.

Nisan ayı BTC için zayıf bir başlangıç yaptı, bu durum doğrudan ETH fiyatını etkiledi. ETH, BTC’den ayrışarak değer kazanmış ve altcoinler arasında canlılık getirmişti. Ancak, BTC’nin yaklaşan halving’i dengeleri bozdu. Halving’e sadece 20 gün kala, BTC’deki fiyat hareketleri daha belirleyici bir hal aldı. BTC’nin son düşüşü altcoin’ler üzerinde büyük etki yaptı. Lider altcoin ETH için gelecek ne getirecek, şu an için belirsiz.

Image 5

Ethereum (ETH) Altcoin’lerin Geleceğine Yön Verecek!

Bitcoin’in yaklaşan halving etkinliği Ethereum’u gölgede bıraktı ve spot ETF gelişmeleri dahi ön plana çıkamadı. Bu durum altcoin’leri baskı altına aldı. Ethereum, BTC’deki gevşeme nedeniyle 3536 dolara kadar düşüş yaşadı ve şu anda kritik bir seviyede işlem görüyor. Altcoin piyasasında yükseliş görmek için Ethereum’un toparlanması hayati öneme sahip.

Böyle bir senaryo, anlık ETH ETF’lerinin onaylanması, BTC’nin aniden hızla yükselişi veya BTC dominansının beklenmedik şekilde düşmesi durumunda gözlemlenebilir. Pozitif gelişmeler yaşandığı takdirde ETH için sırasıyla 3640 – 3970 ve 4373 dolar seviyeleri hedeflenebilir.

BTC’nin beklenen halving düzeltmesi gerçekleşirse, kripto para piyasalarında büyük bir hareketlilik yaşanabilir. BTC dominansındaki artış veya ETH’nin 3640 dolar seviyesini geçememesi gibi etkenler, piyasada yeni bir dalga yaratabilir. Bu durumda, 3454 – 3294 – 3000 ve 2720 dolar seviyelerine doğru keskin düşüşler görebiliriz. Eğer 3294 dolar seviyesinin altında günlük kapanışlar gerçekleşirse, altcoin’lerde ciddi değer kayıpları yaşanabilir. Piyasaların geleceği belirsizdir ve ani değişimler olabilir, bu nedenle yatırımcıların dikkatli olmaları önemlidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.