Haberler

Birleşik Krallık Hükümeti, (DeFi) Faaliyetlerinin Vergilendirilmesi İçin Uzmanlardan Görüş İstiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Birleşik Krallık Hükümeti, (DeFi) faaliyetlerinin vergilendirilmesi için uzmanlardan görüş istiyor. Birleşik Krallık hükümeti, şirketlere, uzmanlara ve yatırımcılara, merkezi olmayan finans (DeFi) faaliyetlerinin nasıl vergilendirileceği konusundaki görüşlerini sordu.

Birleşik Krallık’tan DeFi Hamlesi

Birleşik Krallık hükümeti, yatırımcılardan, uzmanlardan ve işletmelerden merkezi olmayan finans (DeFi) faaliyetlerinin nasıl vergilendirileceği konusunda görüş aradığını belirtti.

Images?Q=Tbn:and9Gcrzrrzng2Pdv64Suqinsvpjdtsxwe N4Hrd7F6Fakeyhcn6Nlup7Fm3Zr6Ir2P18Oqpqno&Amp;Usqp=Cau

Salı günü yapılan duyuruya göre hükümet, kripto varlık kredilerinin vergilendirilmesini ve stake edilmesini özellikle incelemek istiyor. Duyuruda şu açıklamalar yapıldı:

Hükümet, bu faaliyette bulunan vergi mükellefleri için idari yüklerin ve maliyetlerin azaltılıp azaltılamayacağını, vergi muamelesinin ilgili işlemlerin altında yatan ekonomiyle daha iyi uyumlu hale getirilip getirilemeyeceğini araştırmakla ilgileniyor.

31 Ağustos’a kadar, konuyla ilgili görüşlerini dile getirmek isteyenler bunu yapmaları gerekiyor.

Bir başka hatırlatma olarak, UST’nin çöküşünün ardından Birleşik Krallık hükümeti kısa süre önce Merkez Bankası’na stablecoin‘leri düzenlemesi için daha fazla yetki vermek istediğini açıkladı.  Birleşik Krallık hükümeti, finansal istikrarı korumak için ekstra güvenlik önlemleri alacağını açıklamış ve bu bağlamda merkez bankasına daha fazla yetki vermek istediğini belirtmişti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.