HaberlerMetaverse Haberleri

2023 Haziran Ayında, En Çok Yatırım Alan 10 Web3 Projesi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Web3 sektörü, 2022 yılında dünya ekonomisindeki krizle birlikte daralma göstermiştir. Ancak, 2023 yılıyla birlikte piyasalar rahatlamış ve teknoloji alanına olan ilgi yeniden canlanmıştır. Haziran ayı itibarıyla, birçok umut vadeden Web3 projesi önemli yatırımlar almıştır.

Kripto para piyasalarında yaşanan durgunluk ve davalar sonucunda para akışı azalmış olsa da, 2023 yılının ilk yarısı olumlu bir şekilde ilerlemeye devam etmektedir. Özellikle Haziran ayında, birçok Web3 projesi önemli miktarda yatırım almıştır. Bu yatırımlar, a16z, Animoca Brands, Wintermute, Binance Labs ve Cardano Foundation gibi önemli yatırımcılar tarafından yapılmıştır. Bu şirketler, milyonlarca dolarlık yatırımlar gerçekleştirmiştir.

2023 Haziran ayında, en çok yatırım alan 10 Web3 projesi oldukça çeşitlilik göstermektedir. Bu projeler arasında Gensyn, Mythical Games, One Trading, Galaxy, Taiko, Meanwhile, Lens Protocol, Bit2me, HyperPlay ve Neutron bulunmaktadır. Bu projelerin aldığı yatırım miktarları da oldukça dikkat çekicidir. Gensyn, 43 milyon dolarlık yatırımla ön plana çıkarken, Mythical Games 37 milyon dolar, One Trading 32,5 milyon dolar, Galaxy 30 milyon dolar, Taiko 22 milyon dolar, Meanwhile 19 milyon dolar, Lens Protocol ve Bit2me ise 15 milyon dolarlık yatırımla dikkat çeken diğer projeler arasındadır. Ayrıca, HyperPlay 12 milyon dolar ve Neutron ise 10 milyon dolarlık yatırımla bu liste içerisinde yer almaktadır. Bu projelerin başarılarından ve aldıkları yatırımlardan dolayı gelecekte de büyük potansiyele sahip olabilecekleri düşünülmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.