Altcoin HaberleriHaberler

Elon Musk ve Şaka Kripto Paralar: Yine İmalı Tweet Yine Artış!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Tesla CEO’su Elon Musk, 18 Ekim’in ilk saatlerinde attığı imalı tweet ile Shiba Inu (SHIB) ve Moon Rabbit (AAA) fiyat artışını tetikledi. Başarılı iş insanı, şaka kripto para birimleri ile ilgili imalı tweetler atmaya devam ediyor. İnsanlar Musk’ın paylaşımından yola çıkarak bazı şaka kripto paralara yoğun ilgi gösterdi.

Elon Musk, Etkisi Yine Kendini Gösterdi!

Son zamanların popüler şaka kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), Musk’ın tweet’inin arkasından %15’lik artış kaydetti. Bunun yanı sıra Moon Rabbit (AAA) adlı bir kripto para da büyük volatilite görmüş oldu. Ünlü girişimci Elon Musk, latife kripto paralara atıfta bulunan bir çizim ile roket figürünü Twitter’da paylaştı.

Elon Musk’ın gönderisinin akabinde Moon Rabbit (AAA), %58’lik bir fiyat hareketi kaydetti. Gün içinde 0.0017 dolardan 0.0027 dolara tırmanan kripto para, Elon Musk tesiri ile piyasaya sürülmesinden itibaren bu yana en büyük ilgiyi görmüş oldu. Musk’ın tek tweet ile artış hareketi tetikleyicisi olması, kripto para katılımcıları tarafınca yoğun eleştirilere maruz kalmasına yol açmıştı.

Daha önce de görüldüğü suretiyle Elon Musk’ın latife kripto paralar üstündeki tesiri oynaklık oranlarının aşırı derecede fırlamasına niçin oluyor. Hatta birçok kesim manipülasyonla suçlamış olduğu Musk’ı dava etti.

Dogecoin Yükselişte!

En popüler latife kripto para Dogecoin (DOGE), Elon Musk radarına girmesinin arkasından yükseliş eğilimini başlatmıştı. Yüzlerce kat artan fiyatın sorumlusu olarak Elon Musk gösterilirken DOGE, ekosistemini geliştirmek adına birkaç mühim adım attı.

Vitalik Buterin’in Dogecoin Vakfı’na dahil olması, blok zinciri geliştirmeleri, Elon Musk’ın katkıları ile artış trendi arayan DOGE, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.25 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.