Altcoin HaberleriHaberler

BSC’den Yeni BNB Yakım Mekanizması: Binance Coin Fiyatına Nasıl Yansır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance Smart Chain bugün yaptığı bir paylaşımda Binance Coin’i (BNB) yakım sürecini hızlandıracak ve BSC’yi   merkezsiz hale getirecek BEP-95 yakım mekanizmasını duyurdu.

BNB Coin Fiyatına Nasıl Yansır?

Binance Smart Chain’den yapılan açıklamaya göre BEP-95, BSC’nin ekonomik modeline uygun yeni bir gerçek zamanlı yakım mekanizması getirecek. Bu da BNB coin ekonomisini daha dinamik hale getirmesi bekleniyor. Yapılacak bu Bu mekanizma ile  işlem ücretlerinin bir kısmını oluşturan BNB’ler yakılacak ve BSC merkezsiz modeli daha da güçlenecek.

Binance, BEP-95’in henüz beta aşamasında olduğunu ve her blokta, doğrulayıcılar tarafınca toplanan işlem ücretlerinin belli bir oranının yakılacağını ifade etti. Açıklamanın devamına göre yakım oranları yönetişim kanalıyla değiştirilebilir biçimde olacak.

Gelişmeler sonucunda BNB yakım sürecinin hızllanması ile birlikte Binance Coin fiyatına da pozitif şekilde yansıması bekleniyor. da artışlar olması planlanıyor.  Ayrıca BNB coin sahipleri, BSC işlem ödülünün nasıl gönderilmesi gerektiğine karar verebilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BSC Tabanlı Atlcoinler Nelerdir?

BEP-95 Mekanizması Nasıl Çalışacak?

Yakım oranının şuan %10 olduğu ve yeni mekanizma yönetilebilir parametreler getirilerek etkinleştirilecek: ValidatorSet Sözleşmesinde burnRatio. BSC ağınIN güncellemeyi kabul etmesi durumunda “burnRatio” parametresi ağa tanıtılacak.

Yukarıda da belirtildiği şeklinde yönetişim yardımıyla yakım oranı şu demek oluyor ki burnRatio değiştirilebilir olacak. Bu noktada stake edilmiş BNB miktarına göre kullananların oy haklarının bulunacağının altı çiziliyor.

Sonuç olarak Binance Coin’in arzının azalması ve bu sebeple BNB fiyatında pozitif gelişmeler yaşanması bekleniyor.  Buna ek olarak Binance’in düzenli olarak BNB yakımı yaptığını da belirtmek gerekiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.