Haberler

2 Temel Gösterge Kripto Para Piyasasındaki Yükselişi Sarsıyor…

Bitcoin ve altcoinler bu hafta yükselişe geçti. Fakat, göstergeler aksini yansıtıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son 7 gündeki toplam kripto para piyasası performansını analiz etmek, yatırımcılara toplam piyasa değerinin sadece %4 artarak 2.03 trilyon dolara çıktığı izlenimini verebilir. Ancak bu veriler, iki sabit para içeren ilk 5 kripto paradan büyük ölçüde etkileniyor.

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) ve stablecoin’ler hariç tutulduğunda, 4 Şubat’ta 382 milyar dolar olan piyasa değeri %9.3’lük bir artışla 418 milyar dolara yükseldi. Diğer coinler ise bu durum karşısında olumsuz bir hareket sergiledi.

Gala Games (GALA), 9 Şubat’ta dünyaca ünlü hip-hop yıldızı Snoop Dogg ile yeni albümünü ve özel takas edilemez token (NFT) kampanyasını başlatmak için bir ortaklık yaptığını duyurdu. Gala Games ayrıca gelecekte filmlere, çizgi romanlara ve daha fazlasına erişim gibi ek içerikleri desteklemeyi planlıyor.

Merkezi olmayan bir video paylaşım platformu olan Theta Network (THETA), içerik sahipleri için bir Web3 içerik ödeme ve izleme protokolü olan Replay’e Theta Labs finansman hibesi tarafından desteklendi. Yayına göre, Replay’in uçtan uca çözümü, Theta kullanıcılarının katkıları için adil bir şekilde ödüllendirilmelerini sağlayacak.

XRP, Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) ”adil bildirim savunması” için izin almasından sonra da yükseldi. Karar, SEC’in Ripple’ın XRP’yi yasadışı menkul kıymetler olarak sattığını iddia ettiği devam eden mahkeme davasına atıfta bulunuyor.

Öte yandan, en kötü performans gösterenler arasında merkezi olmayan depolama protokolleri Arweave (AR) ve Dfinity (ICP) vardı. Bu arada, Cosmos (ATOM), CosmosHub akıllı sözleşmesinde kilitlenen toplam değerin %82 ​​düşüşle 1,2 milyon dolara düştüğünü gördü.

Son olarak, Solana (SOL) 2 Şubat’ta yararlanılan Wormhole token köprüsü akıllı sözleşmesiyle doğrudan bağlantılı olumsuz duyguyu yansıtmaya devam etti. 321 milyon dolarlık Ethereum hack’i, 2022’de şimdiye kadarki en büyük kayıptı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.