Altcoin HaberleriHaberler

Robinhood CEO’sundan Shiba Inu Sorusuna İlginç Cevap!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En popüler meme coinlerden olan Shiba Inu, son zamanlarda yeni listeleme haberleriyle öne çıkıyor. Son olarak Türk kripto para borsalarından BTCturkte listelenen SHIB, yeni listeme beklentisi olan Shiba Inu topluluğu, ünlü borsa Robinhood ticaret platformunda listelenmesini imza kampanyası başlattı.

Robinhood CEO’sundan Shiba Inu Açıklaması

CNBC yayınlanan “Mad Money” programında konuşan Robinhood CEO’suVladimir Tenev, Shiba Inu listeleme söylentileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Mad Money sunucusu Jim Cramer, önde gelen çevrimiçi ticaret uygulamasının popüler köpek meme tokenini listelemek isteyip istemediğini sorusuna, o toplulukta çok sayıda insanı duyduğunu söyleyerek kaçamak cevap verdi.

Popüler meme kripto para biriminin borsada listelenip listelenmeyeceği hakkındaki sorulara cevap vermekten kaçınan Teven’in bu sessizliğği daha fazla spekülasyona yol açtı.

Robinhood Önceliği: “Güvenlik”

Kısa bir duraksamanın ardından konuşmasına devam eden Teven, Robinhood’un sadece yedi kripto para biriminin listelenmesi için teklif ettiğini ve firmanın güvenliğe öncelik verdiğini altını çizdi:

“Bence en mühim şey güvenlik. Genellikle yeni bir varlık listeleyen ilk platform olmayacağız. Bir dizi katı kriterden geçtiğinden güvenilir olmak istiyoruz.”

SHIB Listelemesi İçin 285 000 İmza

Shiba Inu kripto para birimininin Robinhood ticaret platformunda listelenmesi için  Change.org‘da başlatılan imza kampanyası şimdi 285.000 kiyiye ulaştı.

Tenev’in son yorumu, çevrimiçi aracı kurumun SHIB‘yi listeleme hakkında bir duyuru yapmayı reddetmesinin arkasından geldi ve Twitter söylentilerini çürüttü.

Bununla birlikte Robinhood’dan, gelecekte Shiba Inu‘yu listeleyip listelememe konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.