Ethereum HaberleriAnaliz

Ethereum Rekorlara Doymuyor: ETH Bir Yeni ATH’ye Daha Ulaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider altcoin Ethereum (ETH), Bitcoin’in izinden giderek başlattığı rallide yeni ATH’ye ulaştı.

Ethereum’dan Yeni ATH

Popüler altcoin Ethereum (ETH), geçtiğimiz günlerde başlattığı yukarı yönlü bir artışı ATH ile taçlandırdı. Geçtiğimiz gün lider Bitcoin’in artışa geçmesi ile birlikte Ethereum’da ivme kazandı ve bir kez daha tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Öyle ki lider altcoin Ethereum geçtiğimiz günlerde 4.350 dolar seviyesine kadar gerilemişti. Daha sonra ETH fiyatı artışa geçti ve bugün itibarıyla son 24 saatte %4.5’lük bir artış yaşadı ve 4.762 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti.

Ethereum, bu artışla birlikte 5.000 dolarlık kritik seviyeye bir adım daha yaklaştı. Popüler kripto para birimi ETH, piyasanın yön değiştirmemesi durumunda yakın vadede 5.000 dolar seviyesini de geride bırakabilir.

Ethereum Ath
Ethereum Ath

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla popüler kripto para birimi Ethereum (ETH), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %2.97 artışla 4.728 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

ETH Fiyat Analizi

ETH fiyatı 4.700 doların üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. 4.762 dolara kadar yükseldi ve şu anda kazançlarını konsolide ediyor.

Ayrıca Ethereum, 4.600 doların ve 100 saatlik SMA’nın oldukça üzerinde işlem görüyor. Ek olarak saatlik ETH/USD grafiğinde 4.680 dolara yakın destekle oluşan dik bir yükseliş trendi çizgisi var.

Yukarı yönde ani bir direnç 4.730 dolar seviyesine yakın. Bir sonraki büyük direnç 4.750 dolar seviyesine yakın. 4.750 dolar seviyesinin üzerinde bir kırılma, muhtemelen yeni bir ralliyi tetikleyebilir. Bir sonraki kilit direnç 4.800 dolar seviyesine yakın. Daha fazla kazanç, fiyatı yakın vadede 5.000 dolar seviyesine çekebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.