HaberlerAltcoin Haberleri

Balinaların Shiba Inu Hareketliliği Devam Ediyor: 1 Milyar Dolar Değerinde SHIB Alımı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para balinalarının Shiba Inu ilgisi devam ediyor. Elde edilen verilere göre 1.13 milyar dolar değerinde SHIB alımı gerçekleştirildi.

Balinaların SHIB alımı Fiyata Nasıl Etki Eder?

Etherscan verilerine göre balinalar, 7 Kasım tarihinde 1.13 milyar dolar değeride SHIB alımı gerçekleştirdi. Böylesine büyük miktarda olan bir alımın SHIB fiyatından ne etki yaratacağı merakla bekleniyor.

Güçlü topluluğuyla bilinen  Shiba Inu değerlendirmesi yaparken temel bilgiler ve teknik analizden öncelikli olarak topluluğunun duyarlılığına bakabiliriz. Birçok şaka kripto para birimi bu şekilde piyasa hareketleri kaydediyor. Milyar dolarlık alım olumlu bir sinyal olarak algılanabilir. Ancak bu hamle daha büyük bir piyasa manipülasyonunun parçası olarak olumsuz sonuçlara yol açabilir.

Shiba Inu token’ın dolaşım arzının son derece yüksek olması ve %66’sının yaklaşık olarak 10 cüzdanın gözetiminde olması gelecekte büyük sorunlara yol açabilir. Balinalar, meme coin’in alım satımını koordine edebildiği üzere bu tür yüksek düzeyde merkezileşmiş varlıklar çoğu kripto yatırımcısı için önemli bir tehlikedir.

[ccpw id=”10110″]

Balinaların SHIB Hareketliliği

Balinalar kazanç sağlarken marj kullanarak hem long hem de short yatırımcıları tasfiye etme eğilimindedir. Sonuç ne olursa olsun bu riskler Shiba desteğini veya olumlu duyguları engellemiyor gibi görünüyor. Bu yılın mayıs ayından Changeorg’da düzenlenen imza kampanyası ile Robinhood listelenmesi hedeflenmişti. Bu harekete katılan 500.000’i aşkın kişi popüler alım satım platformu Robinhood’un Shiba Inu‘yu listelemesini bekliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.