Haberler

Kripto Para Firması Block, “Fortune 500” Listesine Girdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para firması Block, “Fortune 500” listesine girdi.  Piyasa oynaklığına rağmen, kripto para birimi şirketi Block, bu yılın Fortune 500 kazananları listesine girmeyi başardı.

Bu yıl bitcoin piyasasının çöküşünden çok sayıda işletme zarar gördü. Çoğu işletme değerlemelerinin ve gelirlerinin düştüğünü gördü, ancak diğerleri başarısızlığın eşiğindeydi. Bununla birlikte, belirli kripto varlıkları potansiyel pazar iyileştirmelerini beklediğinden, bu istikrarsız ortamda teknolojik gelişmeler devam ediyor. Bir örnek olarak, bir ödeme platformu olan Block Inc., 2022 Forbes 500 listesinde en çok kazananlardan biriydi.

Bitcoin (BTC) Fiyat Düşüşü Block’u Engelleyemedi

Forbes 500 listesinde The Block Block Inc. 208 numarada yer aldı. 115 sıra yükseldi. İlginç bir şekilde Block, kazançlarında %22’lik bir düşüş ve gelirde % 86’lık bir artış bildirdi. Ancak kârların ve büyümenin geçen yılın aynı dönemine göre hesaplandığını hatırlamak önemli.

Block, gelirinin çoğunu Bitcoin ödemelerinden elde etti, bu nedenle kripto para biriminin düşüş eğilimi onu etkiledi ancak durdurmadı. Block’un kurucusu Jack Dorsey, yaptığı açıklamada bu senaryoyu piyasanın belirsizliğine bağladı ve şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin gelirindeki ve brüt kardaki yıldan yıla düşüş, ilk olarak tüketici talebinden ve Bitcoin’in fiyat düşüşünden kaynaklandı. Çeyrek boyunca Bitcoin’in volatil olması ve kripto varlıklardaki belirsizlik ortamı bu durumu tetikledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.