HaberlerEthereum Haberleri

Goldman Sachs Yöneticisine Göre Yıl Sonu Ethereum Fiyat Tahminini!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Real Vision CEO’su ve eski Goldman Sachs eski yöneticilerinden Raoul Pal, yakın tarihli bir Twitter paylaşımında Ethereum (ETH)  yıl sonu fiyat tahminini açıkladı.

Ethereum’da Heyecanlandıran Fiyat Beklentisi!

Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal’e göre popüler altcoin Ethereum 2021 yılı sonuna kadar 3 kat artış yaşanacak. Rapul Pal, Ethereum‘da daha yüksek fiyatların mümkün olduğunu açıkladı.

Pal’ın bu Ethereum tahmini, Ethereum’un 2017’nin sonlarında Bitcoin’in çalışmasını kopyaladığını gösteren fraktal bir desene dayanıyor. Makro guru, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamalarda bunu “tuhaf sihirbazlık” olarak nitelendirdi.

Diğer taraftran kripto para piyasasında yaşanan son düşüşle birlikte Ethereum şu anda rekor seviyesinden %14,53 düşmüş olsa da Pal, Ethereum‘un yakında ralli moduna döneceğine inanıyor.

Ayrıca Raoul Pal, Ekim ayı itibarıyla portföyünün %70’ini Ethereum oluşturduğunu açıkladı. Bitcoin ise, kripto varlıklarının %5’lik payına sahip durumda.

Ethereum’da Son Durum

Lider altcoin Ethereum, piyasada yaşanan son düşüşle birlikte yüzde 15’e yakın bir değer kaybı yaşadı. Öyle ki ETH düşüştem hemen önce 4.860 dolar ile ATH belirlemişti.

Son düşüşle birlikte ETH fiyatı 4.087 dolara kadar geriledi. Fiyat daha sonra bir miktar toparlandı ve 4.344 dolar seviyesine kadar yükseldi.

Eth Son Durum
Eth Son Durum

Ethereum (ETH), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte yüzde 3.14’lük bir düşüşle 4.159 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.