Altcoin HaberleriBorsa HaberleriHaberler

Gözler Bu Altcoinlerde: Yeni Borsaya Listelemesi Geliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Singapur merkezli bir borsa olan Crypto.com, sitesine, her ikisi de kullanıcıların aktif olarak katılarak kazanç elde etmelerini sağlayan iki küçük altcoin sunuyor. Öte yandan Coinbase, kripto para piyasasında büyümeye devam ediyor ve saklama tekliflerine dört merkezi olmayan finans (DeFi) tokeni dahil olmak üzere çeşitli kripto para birimleri için destek ekliyor. İşte detaylar…

Crypto.com Platformuna İki Yeni Altcoin Ekledi
Crypto.com Platformuna İki Yeni Altcoin Ekledi

Crypto.com Platformuna İki Yeni Altcoin Ekledi

Crypto.com, platformuna bir dizi altcoin ekledi. Bu anlamda Step App (FITFI) tanıtılan ilk proje oldu; egzersiz, sosyalleşme, oyun oynama ve kripto para kazanmayı entegre eden bir Web 3.0 fitness protokolüdür. Crypto.com’a göre FITFI, çeşitli itibari para birimleriyle satın alınabilir. Son beta lansmanından önce proje, 2021’in dördüncü çeyreğinde başladığından bu yana 113.000’den fazla kayıt topladı. Kullanıcılar, uygulamanın oyun bölümünün bir parçası olarak NFT biçiminde spor ayakkabı satın alabilecekler.

SplinderShards ise borsaya (SPS) eklenen ikinci altcoin durumunda. SplinderShards, oyuncuların proje yönetiminde yer aldığı, her ne pahasına olursa olsun kazanılan bir dijital kart oyunudur. Oyun, Magic the Gathering ve Hearthstone oyuncularına hitap edecek bir ortaçağ canavar dövüşü konseptine sahiptir. Oyunun gelişen kütüphanesi şu anda 500’den fazla benzersiz kart içeriyor ve oyuncular 60’tan fazla farklı oyun içi güç arasından seçim yapabiliyor.

Coinbase Custody'Ye Yeni Eklemeler Yapıldı
Coinbase Custody’Ye Yeni Eklemeler Yapıldı

Coinbase Custody’ye Yeni Eklemeler Yapıldı

Bu arada, ABD merkezli kripto para borsası olan Coinbase, Coinbase Gözetim hizmetine altı token daha eklediğini duyurdu. Coinbase Custody, büyük kurumsal yatırımcılar için bir saklama çözümüdür. Coinbase iznini alan ilk şirket olan Bifrost (BFC), kendisini Kusama’ya (KSM) dayalı bir DeFi protokolü olan “dünyanın ilk Blockchain ara yazılımı” olarak tanıtıyor. Ardından Ethereum tabanlı bir DeFi platformu olan Coin98 (C98) geliyor.

Web 3.0 için geliştirilen çok zincirli, likidite sağlayan merkezi olmayan bir kripto para borsası olan DODO (DODO), Coinbase’in saklama hizmetleri listesine de katıldı. Bunların yanında Reef Finance (REEF), Metal (MTL) ve Prometeus (PROM) Coinbase’e eklenen tokenler arasında yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.