Analiz

Binance Coin (BNB) ve Avalanche (AVAX) Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para Bitcoin‘deki sert düşüşün ardından BNB, önemli bir destek seviyesi olan 600 doların altına geriledi. Popüler altcoin Avalanche (AVAX) ise piyasanın aksine değer artışları kaydetti.

Binance Coin (BNB) Fiyat Analizi

Geçtiğimiz ayın başlarında kaydettiği yukarı yönlü fiyat hareketleri önemli bir fiyat performansı gösteren Binance Coin, 5 Kasım’da önemli bir direnç seviyesi olan 600 dolar fiyat bandını aşarak yüksek oranlarda değer artışı kaydetti. BNB, aştığı direnç seviyelerinde kendine destek bularak hafta içerisinde birçok kez 600 dolar fiyat seviyelerinde alış tepkisi ile karşılaştı. Ancak lider kripto para biriminin 60.000 doların altına gerilemesi BNB’nin 600 dolar bölgesindeki destek seviyesini kırmasına neden oldu. BNB coin, yazının kaleme alındığı an itibariyle 566 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Bnb Analiz
Bnb Analiz

Avalanche (AVAX) Fiyat Analizi

Son aylarda gösterdiği pozitif fiyat hareketleri ile önemli performans gösteren AVAX, 100 dolar fiyat seviyelerini aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı (AVAX ATH: 102,04 Dolar– CoinGecko). Popüler altcoin AVAX, lider kripto para biriminin kaydettiği aşağı yönlü fiyat hareketleri ile beraber piyasadaki genel düşüş eğilimine karşın grafikte güçlü duran nadir kripto para birimlerinden biri oldu. Kaydettiği zirve fiyat seviyelerinin ardından düşük oranlı bir düzeltme hareketi gerçekleştiren AVAX, 98 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Avalanche Analiz
Avalanche Analiz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.