Ethereum HaberleriHaberler

Dev banka bu altcoini seçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dev banka bu altcoini seçti. BBVA’nın İsviçre franchise’ı, önde gelen altcoin Ethereum’un işlem görmesine izin vererek kripto para saklama ve işlem hizmetlerini genişletiyor. Coinnewstr.com olarak detayları aktardık.

BBVA, önde gelen altcoin Ethereum için hizmetler sunuyor

Dev Banka Bu Altcoini Seçti!
Dev Banka Bu Altcoini Seçti!

Geçen yıl Haziran ayında tüm müşteriler için başlatılan BBVA Swiss Crypto Asset Service, portföyüne Ethereum ekleyerek bir adım daha attı. Dolayısıyla BBVA İsviçre’nin özel banka müşterileri ve yeni nesil hesaplara sahip müşterileri, Bitcoin ve bu kripto para birimini aynı anda yönetebilecekler.

BBVA uygulamasında bu dijital varlıkları ve diğer geleneksel yatırımları görüntüleyebilirler. Ayrıca otomatik olarak Euro, ABD doları veya herhangi bir yasal para birimine dönüştürülebilirler. Bu gelişme ile BBVA’nın İsviçre şubesi, Avrupa’da Ethereum’u hizmetlerine dahil eden ilk geleneksel banka oldu. BBVA’nın resmi açıklamasına göre, bankanın CEO’su Alfonso Gómez şu ifadeyi kullandı:

Kripto varlık “cüzdanımıza” Ethereum eklemeye karar verdik çünkü Bitcoin ile birlikte yatırımcılar arasında en çok ilgiyi çeken ve aynı zamanda mevzuata uyum açısından garanti sunan protokollerden biri.

Açıklamada, BBVA İsviçre’nin yeni hizmetlerinin, ticari lansmanından bu yana özel bankacılık müşterileri ve yatırım portföylerini New Gen. En büyük talebin yatırım portföylerini çeşitlendirmek isteyen yatırımcılardan geldiği söyleniyor. Coğrafi konum açısından BBVA, çeşitli kripto para birimlerine yoğun ilgi gösteren Latin Amerika ülkelerinin yanı sıra Avrupa ve Türkiye’ye odaklandı. Şu anda BBVA bu yeni hizmeti İsviçre’de sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.