Altcoin Haberleri

Ünlü analistten umut dolu XRP beklentileri! “Portföyüme daha fazla XRP eklemek istiyorum”

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında hareketli dönemler yaşanırken, yatırımcılar Bitcoin (BTC) fiyat hareketlerine odaklanmaya başladı. Son günlerde sert dalgalanmalar yaşayan Bitcoin, beraberinde altcoinler genelinde de dalgalanmaların görülmesine neden oldu. Bitcoin fiyat hareketleri ile birlikte gözler, bir süredir piyasadan ayrık hareket eden ve yukarı yönlü hareketleri ile öne çıkan XRP’ye çevrildi. Kripto para piyasalarının ünlü analist ve yatırımcılarından David Gokhstein de odağına XRP’yi aldı ve XRP beklentilerini paylaştı.

ANALİSTE GÖRE RIPPLE DAVAYI KAZANACAK

Analiste Gore Ripple Davayi Kazanacak

Ünlü analist ve yatırımcı David Gokhstein, Twitter’da yaptığı paylaşımlarda XRP tahminlerini paylaştı. Genel olarak XRP’nin geleceğine dair olumlu beklentilere sahip olan analist, Ripple ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki davanın artık sonuna gelindiğini dile getirdi. Ünlü analist, Ripple’ın davayı kazanacağını öne sürerken, bu sonuçla birlikte XRP’nin de ilerleyen günlerde sert yükselişler yakalayacağını iddia etti. Gokhstein, bu olası tablo ortaya çıkmadan önce portföyünü daha fazla XRP ile doldurmak istediğini de ifade etti.

“BOĞA KOŞUSUNU XRP TETİKLEYECEK”

Ripple Bull

Daha önce de XRP’de yukarı yönlü fiyatlanmanın yakın olduğu iddialarında bulunan Gokhstein, Ripple’ın SEC karşısında davayı kazanması durumunda başta XRP olmak üzere tüm piyasanın yukarı yönlü bir hareketlilik yaşayacağına inandığını dile getirdi. Analiste göre kripto para piyasasında bir sonraki boğa koşusunun fitilini de XRP ateşleyecek. Ünlü analiste göre bu süreçte XRP’den nefret edenler bile cüzdanlarına XRP eklemek isteyecek.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgi ve yorumlar bahsi geçen kişilerin kişisel yorumlarıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.