NFT HaberleriHaberlerMetaverse Haberleri

Hollywood Temalı Metaverse, MetaHollywood İsmiyle Piyasaya Sürülecek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hollywood temalı metaverse, MetaHollywood ismiyle piyasaya sürülecek. Animoca Brands ve Planet Hollywood, metaverse‘nin en büyük Hollywood temalı çevrimiçi topluluğunu oluşturmak için bir araya gelecek. Yeni girişimin adı MetaHollywood oldu.

MetaHollywood, Animoca Brands ve Planet Hollywood Group arasındaki yeni bir ortak girişimdir. Film hayranları ve yapımcıları MetaHollywood’da iletişim kurabilecekler. Dijital koleksiyonlar için bir pazar da mevcut olacak. Ortak girişimin yerel hizmet belirteci ve blok zinciri teknolojisi, tüm deneyimi güçlendirecek.

MetaHollywood, Planet Hollywood’a ait 60.000’den fazla film hatırasını, resimler ve film afişleri de dahil olmak üzere tokenleştirmeyi ve satmayı planlıyor. Rapora göre, film şirketlerinin ve içerik sağlayıcıların NFT‘leri hayran kitlelerine satabilecekleri bir NFT pazarı oluşturma planları da var.

Hollywood Temalı Metaverse: MetaHollywood

Hollywood Temalı Metaverse: Metahollywood
Hollywood Temalı Metaverse: Metahollywood

Animoca Brands’in yeni girişim hakkında söyledikleri:

MetaHollywood ortak girişimi, hayranlık uyandıran Hollywood deneyimini sanal bir ortamda küresel olarak daha fazla destekçiye, stüdyoya ve yaratıcıya fayda sağlayan ve bunlara ulaşan bir Web3 metaverse’e dönüştürecek.

Yeni platform, koleksiyoncular için NFT’ler biçiminde benzersiz ünlü film tarihi parçalarına sahip olmalarının yanı sıra, dijital varlıkları kendi yerel kaynağının sağladığı amaca yönelik bir metaverse’te paylaşmak, bunlarla etkileşim kurmak ve deneyimlemek için bir topluluk sağlayacak.

Dijital koleksiyonların, filmlerin, kliplerin ve diğer varlıkların NFT olarak oluşturulmasına, sahipliğine, etkileşimine, dağıtımına ve paylaşımına yardımcı olacak bir ortak girişim olacak. MetaHollywood ayrıca Planet Hollywood’dan tüm önde gelen film türlerini kapsayan 60.000’den fazla ikonik film koleksiyonu yayınlayacak.

Animoca Brands kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Yat Siu şunları söyledi:

MetaHollywood ortak girişimi, Planet Hollywood’un geniş ünlüler ve IP’ler ağından yararlanarak ve bunları endüstri uzmanlığımız, geniş ürün portföyümüzle birleştirerek şirketlere muazzam fırsatlar yaratacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.