HaberlerAltcoin Haberleri

Pitbull (PIT) Token İncelemesi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Pitbull (PIT) Token incelemesi, 17 Mart 2021 tarihinde Binance Smart Chain ağı üzerinde listelenen, kripto para kontrat denetmenleri tarafından kontratı incelenip (audit) hiçbir güvenlik riski olmadığı kanıtlanan ve ilk günden itibaren tümüyle PIT yatırımcılarından oluşan topluluk üyelerince katkılar sunularak yürütülen Merkeziyetsiz Bir Topluluk Projesi’dir.

Yatırımcılar, oluşturdukları topluluk ile en başta logo ve web sitesi, sosyal medya platformlan, iletişim kanalları olmak üzere grafik dizayrilar, videolar, içerikler üreterek projeyi bugüne kadar taşıdılar. Bu durum ve proje sahipliğinin tekrar ilan edilmesi, kontratı son derece güvenli hale getiren ana etkenlerdendir.

Grafik tasanmcılanndan websitesi geliştiricilerine, yazılımcılara, yazarlardan, çevirmenlere, analistlere ve hatta müzisyenlere kadar birçok dalda yeteneği olan ve PIT’e yatırım yapan gönüllüler projenin sağlam adımlarla gelişmesine yardımcı oldu. Her geçen gün yeni kişiler topluluğa katılmaya ve yetenekleriyle projeye katkı sunmaya devam ediyorlar.

Bu kadar kısa sürede büyük bir ilerleme kaydeden proje adına topluluk, dünyanın farklı yerlerinden insanların çabaları ile Blockchain çağının doğuşuna tanıklık ederek PIT için her geçen gün kilometre taşları inşa etmeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Pitbull Token Nedir, Nasıl Alınır?

Güvenlik

Pitbull akıllı kontratı ve konsepti gereği son derece güvenli olan bir kripto para projesidir. Proje geliştiricisinin token kontratının sahipliğini, ilk yayınlanmadan itibaren tamamıyla bırakarak projeyi yatırımlara adadığını ve toplam arzın yarısını başlangıç itibarıyla yaktığını belirtmek isteriz.

Kontrat gereği yapılan bütün işlemlerin bir kısmı otomatik olarak likidite havuzuna aktarılmakta ve bir kısmı da yakılarak sonsuza kadar kilitlenmektedir. Geliştirici, toplam arzın yarısını proje yayınlanmadan yakarak projenin sahipliğinden feragat ettiği için kontrat gereği hiçbir şekilde kontrata ulaşılıp bir değişiklik yapılma imkanı kalmamıştır.

Likiditeye ulaşılamadığı için Pitbull Kontratı gereği son derece güvenlidir.

  • Pitbull için ön satış yapılmamıştır. Adil bir listelenme ile hayata geçmiştir.
  • Kontrat ve proje sahipliği başlangıçta tekrar ilan edilmiş, başlangıç likiditesi ile toplam arzın 50%lik kısmı BSC ağındaki akıllı kontrat ile sonsuza kadar ölü (kilitli) adreste kilitlenmiştir.
  • Projeyi bu noktaya getiren ve geliştiren mevcut ekibin tamamı gönüllü yatırımlardan oluşmaktadır.

Pitbull token kontratı, profesyonel kripto para kontrat denetmenleri tarafından incelenmiş (audit) ve hiçbir güvenlik riski olmadığı kanıtlanmıştır.

Techrate tarafından denetlenen ve güvenli olduğu sonucuna ulaşılan güvenlik rapor detayları ve bağlantısı için:

  • Yüksek güvenlik riski bulunmamıştır.
  • Orta risk sayıya!” güvenlik riski bulunmamıştır.
  • Düşük seviyeli güvenlik riski bulunmamıştır.
  • Kontrat sahipliği ayrıcalıkları yoktur.

Topluluk Cüzdanı

Geliştirici – takım cüzdanı ve fonu bulunmayan bir topluluk projesi olan Pitbull (PIT) token adına, projenin gelişimi için yatırımcıların bağış yapabileceği bir topluluk cüzdanı açılmıştır.

Topluluk cüzdanı multi-sig (çoklu imza) teknolojisi ile kormalıdır. (Multisig, iki ve daha fazla kullanıanın bir grup olarak dokümanlar’ imzalannalarını mümkün kılan özel bir tür dijital imza olan çoklu-imza anlamında kullanılır.

Yani çoklu imza, birden fazla eşsiz imzanın kombinasyonu ile oluşturulur. Multisig teknolojisi kripto para dünyasında kullanılmaktadır.) Herhangi bir işlem için birden çok topluluk üyesinin onayı gerekmektedir.

PIT Token Tokenomik (Token Ekonomisi)

Toplam Arz 100,000,000,000,000,000 PITtir. Toplam arzın %50’si başlangıçta tam anlamıyla kara deliğe geri dönüşü olmaksızın yakılmıştır.

İşlem başına maksimum limit 500,000,000,000,000 PITtir. Her bir token işleminde %lik bir kısım otomatik olarak tokeni elinde tutan kullanıcılara dağıtılır. Yapılan her işlemin %lik kısmı da sonsuza kadar kilitlenmek üzere ölü adrese otomatik olarak eklenmektedir.

Bir diğer deyişle akıllı kontrat ile yakılarak toplam arz sürekli olarak azalmaktadır. Bu fona kontrat gereği kimsenin ulaşımı yoktur. Dolayısı ile projeyi bu açıdan güvenilir hale getirmektedir. Şu anda (05.29.2021) toplam arzın 57’%den fazla kısmı yakılmış durumdadır.

Cüzdanınızda PIT Tutarak Pasif Gelir Elde Edin

Kontrat gereği Pitbull Token sahipleri otomatik olarak tüm işlemlerin %lik dağıtımından pay almaktadır.

Bu eşsiz ve kolay yol sayesinde kullanıcılar herhangi bir platformda token stake etmeden yada token göndermeden sadece cüzdanlarında bulundurarak daha fazla token elde edebilirler. Bu ayrıca stake için yapacağınız ağ ücreti veya işlem gideri gibi masraflardan kurtulmanız da sağlar.

Kendinizden ve PIT Tokenden emin bir şekilde tutun ve cüzdanınızdaki PIT miktarının hızla artmasının keyfini çıkarın!

EKOSİSTEM: Kullanım Alanları / Uygulamalar

Gönüllü yazılım ve web geliştirici takımı sürekli olarak PIT ekosistemi için kullanışlı yeni projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Sadece 5 aya yakın bir geçmişe sahip olan Pitbull şimdiye kadar birçok projeye imza attı ve yenilerini tasarlamaya devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.