Altcoin HaberleriHaberler

Shiba Inu (SHIB), Yükselişe Devam Edecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son günlerin en çok konuşulan kripto paraları arasında yer alan Shıba Inu (SHIB) ekim ayında önemli bir performans gösterdi. Doge katili olarak da kendini tanımlayan SHIB, son günlerde yakaladığı artışı sürdürecek mi? Popüler kripto paralar yatay bir seyir izlerken şaka kriptolar yükseliş eğilimi gösteriyor.

Shıba Inu’dan Ciddi Performans

En popüler ikinci şaka kripto para Shiba Inu (SHIB), 0.0000058 dolarlık tehlikeli alanı kırarak yükselişine hız kazandırmıştı. Aşağı yönlü hareketini tamamlayan SHIB, ekosistem geliştirmeleri, borsa listelemeleri, balina alımları ve Elon Musk etkisiyle fiyatını katladı.

Shib Grafik
Shib Grafik

Yaklaşık birkaç gün önce Elon Musk’ın Floki adlı Shiba Inu ırkı köpeğini toplumsal medya üstünden paylaşması SHIB fiyatına yaradı. Shiba Inu, gereksinim duyulan hype’ı elde etti ve artış trendine momentum kazandırdı. 72 saatlik süre diliminde ilkin 0.00001 dolar barajını aşan Shiba, fiyatını üçe katladı. Shiba’nın piyasa değeri ilk kez 9 milyar doları aşarken CMC sıralamasında 20. konuma yerleşti.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ unique_content=”unique1″ include_post=”3842″ scheme=”alt”]

SHIB Yükselişe Devam Eder Mi?

Bir kripto hedge fonu olan Partner ve Tykhe Block Ventures’ten Ishan Arora, Shiba Inu ekibinin bir proje tasarladığını belirtti. Herhangi bir detay belirtmeyen Arora, yeni adımların SHIB topluluğunu heyecanlandıracağını aktardı.

Uzman analistler, ATH seviyesinin 0.000388 dolarda bulunmuş olduğu SHIB için rallinin devamını bekliyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesinin %37 altında işlem gören Shiba Inu, yükseliş hızını kesmeden yoluna devam ediyor. SHIB fiyatı, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.00002390 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.