Altcoin Haberleri

Dev Borsa 3 Kripto Para Birimi İçin Destek Başlattı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD merkezli en büyük kripto para borsası olarak bilinen Coinbase, kullanıcılarını yakından ilgilendiren altcoin duyuruları ile gündeme geldi. Borsanın yol haritasına 2 yeni altcoin eklenirken bir altcoin için alım satım işlemleri başlatıldı. En büyük kripto para borsaları arasında gösterilen Coinbase mümkün olduğunca çok bilgi simetrisi sunmak adına yol haritasını yayınlıyor. Kullanıcılar, borsanın listelemeyi planladığı altcoin projelerinin detayları hakkında önceden bilgi sahibi olabiliyor. Coinbase tarafından yapılan resmi açıklamaya göre yol haritası güncellemesinde Aavegotchi (GHST) ve Litentry (LIT) için destek başlatıldı.

Altcoin Piyasası Hareketlendi

Altcoin Cikis Amnaset

Coinbase’in yol haritasına eklediği altcoin duyurusunun ardından piyasada hareketlilik yaşanması dikkat çekti. Aavegotchi NFT oyun projesinin yerel kripto para birimi GHST coin fiyatında volatilite arttı. GHST fiyatı duyurunun hemen ardından 1.03 dolardan 1.07 dolara kadar tırmandı. Litentry projesi ise kimlik tabanlı bir ağ olarak hizmet veriyor. Dev borsanın duyurusu ardından LIT coin fiyatında hızlı iniş çıkışlar takip ediliyor.

Vulcan Forged Listelendi

Altcoin yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir diğer haberde ise Coinbase borsası Vulcan Forged (PYR) coin listelediğini duyurdu. Böylelikle borsa kullanıcıları PYR coin alım satım işlemlerinin yanı sıra transfer, saklama ve stake etme gibi işlemlerden de yararlanabilecek. En büyük kripto para borsalarından Coinbase, NFT odaklı Vulcan Forgeg projesini listeleyerek platforma yeni bir altcoin daha kazandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.