Altcoin Haberleri

Finance Tokeni PENDLE, ATH Seviyesine Ulaştı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son günlerde Pendle Finance tokeni PENDLE, oldukça dikkat çekici bir şekilde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bu büyük yükselişin ardından, altcoinin iki balinasının Binance’e gerçekleştirdiği işlemler ise büyük bir ilgiyle takip edildi. Pendle Finance geliştiricileriyle ilişkili olduğu düşünülen bu iki cüzdan, Binance’e yaklaşık 1.27 milyon dolar değerindeki 477.211 PENDLE tokeni yatırdı.

Para yatırma işlemi, tokenin yaklaşık 2.66 dolar seviyesinden gerçekleştirildi. Bu yazının yazıldığı anlarda PENDLE, söz konusu yatırma işleminin ardından daha da yükselerek 2.72 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Son 24 saat içinde altcoinin fiyatı %20’den fazla bir yükseliş gösterdi. Binance’de listelenmiş olan PENDLE, diğer büyük kripto para borsası Coinbase’de henüz listelenmemiş durumda olsa da 643 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Pendle

Bu işlemleri özellikle kayda değer kılan şey ise, söz konusu cüzdanların geçmişi. Daha önce 2022 ve 2023 yıllarında, PENDLE tokeninin fiyatı yalnızca 0.146 dolar seviyesindeyken, bu cüzdanlar 1.06 milyon PENDLE tokenini kilitlemişlerdi.

Bu kadar önemli bir para yatırma işlemi yapmalarına rağmen, cüzdan sahipleri hala önemli miktarda PENDLE tokenine sahiptir. Şu anda yaklaşık 1.31 milyon dolar değerinde 487.5 bin PENDLE tokeni bulunuyor.

Cüzdan sahiplerinin iki yıl boyunca PENDLE tokenlerini elde tutma kararı oldukça kazançlı bir karar olarak görülmektedir. Bu strateji sayesinde, ilk yatırımlarında on yedi kat artışla 2.42 milyon dolarlık bir kar elde etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.