Altcoin Haberleri

Cardano Kurucusu Yeni Girişimi Tanıttı! ADA Fiyatı Yükselir Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasa değerine göre en büyük ilk 10 kripto para birimi listesinde yer alan Cardano, yatırımcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Cardano fiyatında yükseliş bekleyen yatırımcılar, geçtiğimiz haftaki ralli performansından memnun kalmadı. ADA coin fiyatındaki belirsizlik artarken projenin kurucusu Charles Hoskinson’dan yeni bir girişim tanıtımı geldi. İlk olarak Temmuz ayında sinyallerini verdiği kendi restoranının büyük açılışına hazırlanan Hoskinson’un bu hamlesinin, ADA coin fiyatı üzerinde nasıl etki göstereceği merak ediliyor.

ADA Coin ile Ödeme Dönemi Başlıyor

Cardano Kurucusu Charles Hoskinson Coin Yakma Onerilerine Sert Cikti Coin Turk Com

Cardano kurucusu ve CEO’su Charles Hoskinson, kendi restoranının açılışı için gün saymaya başladı. Ünlü geliştirici, bu restoranda yapılan harcamalar için ödeme olarak kripto para birimlerini kabul edeceğini duyurdu. Aynı zamanda Cardano’nun da bu restoranda öncelikli ödeme sistemi olarak kayıt edileceğini açıklayan Hoskinson, bir anda altcoin topluluğunda konuşulan isim haline geldi. Restoran işletmeciliği ile kripto paralar alakasız sektörler olduğu için bu iş tercihi Hoskinson takipçilerini meraklandırdı.

Hoskinson, kendi restoranının kripto para dostu olacağını açıkladı ve ADA coin ile ödeme sistemini gündeme getirdi. Cardano kurucusu, bazı kullanıcıların DJED stablecoin gibi alternatif Cardano tabanlı ödeme seçeneklerinin çıkarılması gerektiği önerisini değerlendirmeye aldı. Cardano ekosistemi, yeni çözümlerin ve kullanım durumlarının sayısında hızla büyümesiyle dikkat çekerken bu geliştirmelerin ADA coin fiyatına nasıl yansıyacağı merak ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.