HaberlerAltcoin HaberleriAnalizKripto Para Birimleri

BTC, DOGE, SHIB Analizi: Meme Coinlerde Yükseliş Sürüyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

BTC, DOGE, SHIB analizi: meme coinlerde yükseliş sürüyor. En iyi 10 kripto para birimi, haftanın son gününde yeniden yeşile döndü ve bu, boğaların inisiyatifi ele aldığını gösteriyor. Ancak önde gelen meme tokenleri, BTC ile ilgili büyüme oranını biraz artırdı.

BTC/USD

Bitcoin (BTC) fiyatı geçen hafta  %6,29 arttı. Orta vadede, Bitcoin (BTC) 22.400 doların üzerine çıkmanın eşiğinde olabilir. Buna ek olarak, güçlü bir satıcı hacmi var gibi görünüyor, bu da önümüzdeki hafta daha fazla yükselişe tanık olma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

Btc Usdt

Bu nedenle, önümüzdeki hafta 24.000 dolarlık alana doğru bir hareket, yukarıda belirtilen seviyenin kırılmasını gerektirebilir. Bu yazıldığı sırada bir bitcoin’in fiyatı 22.525 dolardı.

DOGE/USD

DOGE’nin bu hafta %6,72 kazandığı göz önüne alındığında, Bitcoin’den (BTC) daha iyi performans gösterdiğini varsayabiliriz.

Doge Usd

0,04978 dolar destek ve 0,07759 dolar direnç bölgeleri arasındaki geniş bir kanalın ortasında DOGE, yükselişe rağmen yatay işlem görüyor. Minimum ticaret hacmi, iki tarafın da hızlı bir değişime hazır olmadığını gösteriyor. Yalnızca DOGE 0,07 ABD dolarına geri döner ve düzeltirse, büyüme mümkün olabilir. Bu yazının yazıldığı sırada, DOGE  0.06789 dolardan işlem görüyordu

SHIB/USD

Şu anda listedeki en hızlı büyüme oranına sahip token, fiyatı geçen hafta yaklaşık %7 artan SHIB. SHIB, 0.0000129 dolar yerel direnç seviyesinden düştü. Ayılar, fiyat bu seviyeyi tekrar test edene kadar boğalardan daha iyi performans gösterebilir.

Shib Usd

Bu durumda, 0,0000012 ABD Doları ile 0,000011 ABD Doları arasındaki fiyat aralığında bir konsolidasyon daha olasıdır. Böylece alıcılar daha fazla güç kullanırken daha fazla hareket edebilir. Yazma sırasında SHIB, 0.00001167 dolardan işlem görüyordu.

Bu yazıdaki bilgiler yatırım tavsiyesi amacı taşımamaktadır. Yatırımcılar, yüksek oynaklıkları nedeniyle kripto para birimleri ile ilgili tehlikelerin farkında olmalı ve işlemlerini kendi araştırmalarına göre yapmalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.