Altcoin HaberleriHaberlerNFT Haberleri

NFT Çılgınlığı Sürüyor! Bu Altcoin Son 1 Yılda %150.000 Arttı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemde meme kripto para birimlerine artan ilgiyle birlikte blok zinciri oyun token’ları da popüler bir hale dönüşmeye ve yatırımcıların dikkatini çekmeye başladı. Öyle ki artan popülarite ile birlikte bazı oyun token’ları inanılmaz derecede artış yaşadı. Bunların içinde adını son dönemde sıkça duyduğumuz Axie Infinity (AXS) de yer ediniyor.

Axie Infinity Son 1 Ayda %260 Arttı

Ethereum tabanlı blockchain oyun platformu Axie Infinity’nin kendi kripto para birimi Axie Infinity Coin (AXS), piyasaya çıktığından beri yüksek fiyat artışları ile yatırımcısını devamlı sevindirmeyi başardı.

Geçtiğimiz ay 27 dolar bandında işlem gören Axie Infinity Coin bu ay averaj %260 artış yaşayarak 78 dolara kadar yükselmeyi başardı. Bu fiyat performansı ile birlikte AXS, bu ay en iyi performans gösteren kripto para birimleri içinde yer ediniyor.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Axie Infinity Coin (AXS), CoinMarketCap verilerine bakılırsa son 24 saatte %3lük bir düşüşle 78,74 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Xie-Infinity-Chart-Coinmarketcap
Xie-Infinity-Chart-Coinmarketcap

Axie Infinity (AXS) 1 Yılda %150.000’lik Rekor Bir Artış Yaşadı

2020 yılının Kasım ayında işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance‘de 0.10 dolardan listelenmeye başladı. Bugün itibarıyla ise gün içinde 82 dolara ulaşarak zamanı bir rekora imza attı.

Öte taraftan piyasaya çıkmış olduğu ilk günden bu yana neredeyse %150.000’lik inanılmaz bir artış performansı gösteren kripto para birimi bu artışla birlikte yatırımcılar içinde oldukca konuşulan bir varlık haline geldi.

Buna ek olarak şu anda piyasada toplamda 60,907,500.00 AXS bulunuyor. CoinMarketCap verilerine bakılırsa son 24 saatte 1,03 milyar dolar günlük işlem hacmine haiz olan kripto para birimi piyasa kıymeti açısından en büyük kripto para birimleri içinde 35. sırada yer ediniyor.

İLGİNİZİ ÇELEBİLİR: Shiba Inu Coin Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Axie Infinity (AXS) Nedir?

Axie Infinity, kripto para biriminin oyunla buluşmuş olduğu bir Ethereum tabanlı blockchain oyun platformudur. Axie’nin misyonu, blok zincir teknolojisini kitlelere keyifli bir halde sunmaktır.

Kullanıcılar, oyun oynayarak Axie Infinity Shard token’i (AXS) ve öteki oyun içi token olan Smooth Love Potion’u (SLP) kazanabilmektedirler. Oyuncular AXS kazanmak için Pokemon’dan esin alan bu evrende Axies üretir, yükseltir ve savaşırlar.

CryptoKitties NFT koleksiyonu şeklinde, Axies de sempatik dijital evcil hayvanlardır ve her biri benzersizdir. Ayrıca alınıp satılabilen, takas edilemeyen token’lardır (NFT).

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.