Analiz

Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’de yaşanan sert düşüşler ile birlikte birçok altcoin de değer kayıpları görüldü. Popüler altcoin Solana 200 dolar destek seviyesinin altına gerilerken, Avalanche kaydettiği değer artışlarını önemli ölçüde korumayı başardı.

Solana (SOL) Fiyat Analizi

Kısa süre önce 260 dolar fiyat bölgesine yaklaşarak (SOL ATH: 259,96USD) tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan popüler altcoin Solana, piyasada yaşanan genel düşüş eğilimi ile birlikte önemli değer kayıpları yaşadı. Solana, son 24 saat içerisinde de aşağı yönlü fiyat hareketlerini sürdürdü.

Solanaliz
Solanaliz

Solana blok zincirinin yerel kripto para birimi SOL, kaydettiği bu aşağı yönlü fiyat hareketleri ile güçlü bir destek seviyesi olan 200 dolar fiyat bandının altına geriledi ve 196 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Solana Nedir, Nasıl Alınır?

Avalanche (AVAX) Kazançlarını Korumaya Çalışıyor

Avalanche, piyasada görülen genel düşüş hareketlerine karşın kaydettiği değer artışlarını büyük ölçüde korumayı başardı. Yakın zamanda 100 dolar direnç seviyesinin üzerine yükselerek 110 dolar fiyat seviyelerine ulaşan AVAX, çoğu kripto varlıktan daha iyi bir fiyat performansı sergiledi.

Avax Analiz
Avax Analiz

AVAX, Bitcoin’in 55.000 dolar fiyat seviyelerine sert bir şekilde düşmesinin ardından102 dolar fiyat seviyelerine geriledi. Bu bağlamda yüksek kazançlar elde eden AVAX, 100 dolar destek seviyesini korumaya çalışıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.