Kripto RehberEditörden Seçmeler

STEPN (GMT) Nedir? Nereden Satın Alınır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance, yeni Launchpad projesi Stepn’in (GMT) platformda satılacağını duyurdu. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 28. Launchpad duyurusunu yaptı. Yatırımcıları arasında dev şirketlerin de yer aldığı projeye yoğun ilgi olacağı düşünülüyor. Binance üzerinde GMT token satışı ile ilgili en detaylı bilgilere bu rehberimizden ulaşabilirsiniz.

Stepn (Gmt) Nedir? Nereden Satın Alınır?

STEPN (GMT) Nedir?

Stepn, Web 3 tabanlı Social-Fi ve Game-Fi öğelerine sahip, yaşam tarzı odaklı bir fitness ve sağlık uygulamasıdır. Gerçek hayatta spor yapan, yürüyen, koşan, kısacası hareket eden herkes bu uygulama sayesinde gelir sağlayabilir ve NFT kazanabilir. Kullanıcılar, STEPN’in yerel tokeni olan GMT ile işlem gerçekleştirebilir.

Oyunda sneaker NFT’si olan kullanıcılar gerçek hayatlarında rol alarak gelir elde ediyor. Ayrıca bu spor ayakkabı sahipleri, NFT’lerini kiralayarak para kazanabiliyor ve bu geliri kiraladıkları kişilerle paylaşabiliyorlar. Platformdaki NFT pazarında kullanıcılar spor ayakkabı NFT’leri ve oyun içi öğeler satabilir.

Projedeki GMT Token uygulama alanları aşağıdaki gibidir:

  • Yönetişim (Kullanıcılar, GMT token’ları stake etme konusunda daha fazla söz hakkına sahiptir.)
  • Staking (GMT stakerları, ödül dağıtımında kritik rol oynar ve oy kullanabilir.)
  • Sözleşme geliri (istenen ürünlerin uygulama içi satın alınması için kullanılır)

Images?Q=Tbn:and9Gcq4Mizq4Xnbgtzikimwhpihcubgqol 9 Vi6Q&Amp;Usqp=Cau
STEPN Geleceği

Projenin destekçileri arasında Alameda Research, Solana Ventures, Spark, DeFi Alliance gibi kripto piyasasın önemli protokolleri yer almaktadır. Stepn projesinin kurucuları Jerry Huang ve Yawn Rong’dur. Danışmanları arasında spor endüstrisinde çalışan spor yöneticisi Scott Dunlap, William Robinson, Jason Cam ve Web3 yatırımcısı Santiago Santos yer alıyor.

STEPN (GMT) Coin Nereden Satın Alınır?

GMT token ön satış süreci 3 Mart’ta piyasaya sürüldü. Kullanıcılar, 1-9 Mart tarihleri ​​arasında cüzdanlarındaki BNB miktarına göre GMT token’ları satın alabildi. 3 Mart 2022 09:00-12:00 CEST arasında onaylanan BNB sahiplerinin bakiyeleri, 3-10 Mart 2022 03:00 CEST arasında 1 hafta boyunca sistem aracalığıyla dolduruldu. 9 Mart 12:00 CET – 9 Mart 13:00 CET, abonelikler kapanıp ve token tahsis hesaplamaları başladı. Bundan sonra, 10 Mart’ta, haftanın günlük BNB bakiyelerinin ortalaması alınır ve sonunda dağıtılır.

GMT Token Ayrıntıları

Token Adı: STEPN – Green Metaverse Token (GMT)
Launchpad Hard Cap: 4,2 Milyon Dolar
Toplam Token Arzı: 6 milyar GMT
Binance Launchpad aracılığıyla kullanıcılara dağıtılan token: 420 milyon GMT (toplam jeton arzının %7’si)
Token Ön Satış Fiyatı: 1 GMT = 0,01 ABD doları (BNB)
Token Satış Biçimi: Abonelik
Desteklenen Satış Öncesi Paralar: Yalnızca BNB 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.