Analiz

Ethereum (ETH) ve Avalanche (AVAX) Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hafta sonu yaşanan genel düşüş süreci sonrası kripto para piyasası yeni haftaya toparlanarak girdi. Lider altcoin Ethereum (ETH) yeniden 4.000 doların üzerine yükselirken, popüler altcoin Avalanche (AVAX) yeniden 65 dolar seviyesinin üzerine çıktı.

Ethereum (ETH) Fiyat Analizi

Lider altcoin Ethereum (ETH), hafta sonunda yaşanmış olan düşüşle birlikte 3.960 dolar seviyesine kadar düştü.

Ancak yeni hafta ile birlikte fiyatlar tekrardan harekete geçti ve yukarı yönde artmaya başladı. Öyle ki popüler kripto para birimi Ethereum (ETH) gün içinde 4.150 dolar seviyesine kadar yükselmeyi başardı.

Ethereumusdt
Ethereumusdt

Ethereum şu anda kritik destek seviyesini 4.000 dolar civarında kontrol ediyor. Kripto para birimi bu seviyede tutunamazsa, ETH 3.500 dolar civarında bulunan bir sonraki destek seviyesine düşebilir.

Ethereum fiyatı, yazının kaleme alındığı an itibarıyla CMC verilerine göre son 24 saatte %0.36’lık bir artışla 4.129 dolar seviyesinde işlem görüyor

Avalanche (AVAX) Fiyat Analizi

Geçtiğimiz hafta iyi bir performans göstererek 68 dolar seviyelerine yükselen Avalanche (AVAX), hafta sonu 62 dolar bandından işlem görerek önemli bir düşüş yaşadı.

Ancak kötü geçen hafta sonunun ardından Avalanche (AVAX), yeni haftaya güzel bir başlangıç yaptı ve fiyat tekrardan yükselişe geçti. Popüler altcoin gün içinde 66.63 dolar seviyesine kadar yükselmeyi başardı.

Avaxusdt
Avaxusdt

 

Analistlere göre boğalar fiyatı 69.18 doların üzerine çıkararak yukarı yönlü hareketi sürdürmek için bir girişimde bulunacaklar. Başarılı olurlarsa parite 73.41 dolara yükselebilir ve peşinden tüm zamanların en yüksek seviyesini 79.80 dolarda gene kontrol edebilir.

Avalanche (AVAX), yazının kaleme alındığı an itibarıyla CMC verilerine göre son 24 saatte %0.15’lik bir artışa imza atarken 66.23 dolardan işlem görüyor.

Source bağlantı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.