Bitcoin HaberleriHaberler

Balinalardan Dev Hareket: 60 Milyar Dolar Değerinde Bitcoin Transfer Edildi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son 24 saat içinde blok zincirinde yaklaşık olarak 21.000 Bitcoin taşıyan oldukça sayıda kripto işlemi tespit edildi. Toplamda 60 milyar dolar değerinde Bitcoin transferi gerçekleştirildi.

Balinalardan Dev Hareket

Kripto balinaları 1.3 milyon Bitcoin taşıyarak büyük rakamlı transferler gerçekleştirmiş oldu. Her biri 1 milyar dolar tutarındaki çoklu işlemler kayıtlara geçti. Anonim cüzdanlar içinde toplam bir milyondan fazla Bitcoin taşındı. Aktarılan kripto fonlarının toplam miktarı ABD Doları cinsinden 60.480.000.000 değere eşittir.

Bir milyar dolarlık Bitcoin transferlerinin maliyeti 13 dolar olarak kaydedildi. Geçtiğimiz haftasonu ise birkaç saat içinde 2 milyar doların üstünde transferler gözlemlenmişti. Medyaya yansıyan son bilgilere gore kripto balinaları görünüşe göre kısa vadede bir Bitcoin rallisinin önünü açıyor.

Balinalar, son üç aydır etken olarak Bitcoin satın alıyor. Elde edilen verilere gore 50 milyondolar yada daha oldukça BTC tutan cüzdanların yaz süresince pozisyonlarını artırdı tespit edildi. Bu denli birikim, Bitcoin’in bu senenin nisan ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.863 dolara ulaşmasının akabinde gerçekleşti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Kripto Uzmanlarının Bitcoin Fiyat Tahminleri

İngiltere merkezli GlobalBlock’tan bir yatırımcı olan Alexandra Clark, Bitcoin’in rahat ve üstel MA’larda güçlü satın alma sinyalleri gösterdiğini kaydetti. Bu nedenle MicroStrategy Bitcoin satın almaya devam ediyor. Medyaya yansıyan verilerde geçtiğimiz hafta portföyüne 3.097 Bitcoin daha ekledi.

Cointurk-Bitcoin
Cointurk-Bitcoin

Bununla birlikte DailyFX Daniela Hathorn’dan piyasa analisti ek olarak Bitcoin’in ivme kazanabileceğini ve yakında 55.000 dolara ulaşabileceğine inanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 47.680 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.