Bitcoin HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Ripple Patronundan Önemli Açıklamalar! Bitcoin Madenciliğini Topa Tuttu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple’ın kurucu ortağı, Chris Larsen, Bitcoin madenciliğini topa tuttu ve çevre dostu olmadığını dile getirdi. Chris Larsen, Ethereum’un hisse ispatına geçmesi hamlesinden dolayı da Etheruem kurucusu Vitalik Buterin’i kahraman olarak nitelendiriyor.

Ripple’den Chris Larsen, düzenleyicilerin Bitcoin madenciliğine hoşgörü göstermeyeceğine inanıyor.

Bitcoin Topluluğuna Çağrı!

Ripple’ın kurucu ortağı, Chris Larsen, “Investing in Integrity” podcast’inin son bölümünde Bitcoin topluluğuna, yoğun enerji tüketen iş ispatından (Proof of Work) çevre dostu hisse ispatına (Proof of Stake) geçmesine yönelik “kod değişikliği yapmaları mevzusunda” çağrıda bulunmuş oldu.

Chris Larsen, seçkin yazılım geliştiricilerden, borsa operatörlerinden ve madencilerden oluşan oluşan küçük bir takımın, regülasyonları öngörerek bu düzenlemeleri gönüllü olarak kendilerinin yapacağına inanmıyor. Bitcoin‘i gezegendeki “en kirli” kripto para olarak tanımlayan Larsen, hükümetlerin ona yatırım icra eden şirketlere sıfır emisyonlu kredileri kesmek zorunda kalacağını söylüyor. Ayrıca, bazı para aktarma lisanslarını almak için harekete geçeceğine inanıyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafınca dava edilen Larsen, daha oldukça enerji kullanmanın daha yeşil bir geleceğe yol açacağı söylemini “propaganda” olarak nitelendiriyor:

“Regülatörler bu tür saçmalıkları cezalandırmalı. Bence yapmalılar. Para transferi lisanslarını ortadan kaldırın. Bu onları hizaya getirecektir.”

Ripple patronu, yeşil madencilik diye bir şeyin olmadığını ve öteki şeylerin yanı sıra “yeşil çelik üretimi, yeşil alüminyum” ve “yeşil beton” yapmak için yenilenebilir enerjinin kullanılabileceğini korumak için çaba sarfediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Vitalik Tam Bir Kahraman!

Ripple patronu, Ethereum‘un kurucu ortağı Vitalik Buterin’i, iş ispatından (Proof of Work) vazgeçme kararlılığından dolayı kendisine ‘kahraman’ yakıştırması yapmış oldu.

İkinci en büyük blockchain olan Ethereum’un gelecek yıl hisse ispatına (Proof of Stake) geçmesi planlanıyor. Son Londra hard fork’u mühim bir basamak taşı olacak.

Chris Larsen, Vitalik Buterin’in endüstrideki “en akıllı” kişi olduğuna inanıyor.

Ayrıca Larsen, Zcash‘in iş ispatından hisse ispatına geçişte Ethereum’u takip ettiğini ve bunun daha geniş bir trend olmasını beklediğini kaydetti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.