Altcoin HaberleriHaberler

Coinbase Borsasında Listelenen Bu Altcoin Fiyatını Uçurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase Pro Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Horizen’i (ZEN) listeleyeceğini duyurdu. Liseteleme bugün Türkiye saati 11:00 da gerçekleşti. Listeleme haberi ile birlikte ZEN fiyatı  ciddi bir artış elde etti. Altcoinlerin potansiyeli düşünüldüğünde ZEN’in Coibase listelemesi uzun vadede ilgi çekecek gibi görünüyor.

Horizen (ZEN) Fiyatındaki Artış

Yazının yayına hazırlandığı sırada 104 dolardan işlem gören ZEN, Coinbase haberi ile birlikte 120 dolara kadar ulaştı. Şu an için %20 artış performansı ile ilerleyen ZEN’in üstün dereceli rakamının ise 168 dolar olduğu ifade edilebilir.

Horizen (Zen) Fiyatındaki Artış
Horizen (Zen) Fiyatındaki Artış

Analistlerin ve Uzman adların yorumlarına gore ZEN, bilhassa uzun solukta ciddi bir artış potansiyeli olan kripto paralar içinde içeriyor. Kripto para piyasasında yaşanacak bir ralli ile de ZEN fiyatının yeni bir üstün dereceli kırabileceği ifade ediliyor.

Coinbase Listelemesi Neden Önemli?

Binance ve Coinbase şeklinde büyük borsalarda bir kripto para biriminin listelenmesi o kripto para birimine olan güveni arttırdığı ve aslına bakarsak daha fazla alıcı kitlesine yetişme imkanı verdiği için önem taşıyor.

Bu noktada Coinbase’in bilhassa regülasyonlara önem verdiği ve borsaya kote bir şirket olduğu düşünüldüğünde listelemeler bilhassa önemli hale geliyor. Çünkü Coinbase, hepimiz tarafınca denetlenebilir bir şirket olduğundan listeleyeceği kripto para birimlerini oldukça dikkatli seçiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.