Kripto Rehber

Manchester City Fan Token (CITY) Nedir, Nasıl Alınır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İngiltere Premiere Ligi takımlarından Manchester City’nin taraftar token’ı Manchester City Fan Token (CITY Token), Socios’un taraftar token’ıdır.

CITY Token Nedir?

İngiltere futbol ligi ekiplerinden Manchester City, Mart 2021’de CITY token’ı piyasaya sürdü. CITY Token ile yatırımcılar, kulüp üzerinde oy hakkına sahip olurken, kulübe özgü benzersiz ödüller ve deneyimler kazanma imkanı bulabilmekte. Taraftarlar, stadyumda bulunan oyuncu alanını ziyaret etmenin yanında futbol takımı kaptanının kol bandında yer alacak mesajı bile belirleme etkisine sahip oluyor. Ayrıca VIP bölümde maç izleme ve kulüp mağazalarında indirim alma hakkı elde edebilir.

CITY Token yatırımcıları, yapılacak anketlerde oy kullanma, karar verme,  yarışma ve quizlerde ödül kazanma seçeneğinden faydalanabiliyor. Taraftarlar, kulübün markasıyla sunulan VIP hizmetlerden faydalanabilecek. Ayrıca CITY sahipleri, taraftar token’larını NFT ödülleri için hisselendirebilecek.

CITY Token Ayrıntıları:

  • Taraftar Token Adı: Manchester City Taraftar Tokeni (CITY
  • CITY Token Toplam Arz:  20.000.000
  • CITY Token Dolaşan Arz: 3.708.172 (toplam arzın %18,54’ü)
  • Launchpool Arzı: 291.036 CITY
  • Stake Koşulları: Üst limit yok. KYC gerekli
  • Desteklenen Stake havuzları BNB, CHZ ve BUSD

CITY Token Nasıl Alınır?

CITY Token, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinden güvenle alınıp satılabilir. CITY Token; Binance platformunda CITY/BTC, CITY/BNB, CITY/USDT ve CITY/BUSD paritelerinde işlem görüyor. CITY Coin, bu yazının kaleme alındığı sırada 15.31 dolardan alım satım işlemi görüyor.

CITY Token satın almak için öncelikle Binance borsasında üyeliğinizin bulunması gerekmektedir. Üyelik işlemlerinizin ardından Binance hesap cüzdanına kripto para veya fiat para birimi yatırmanız gereklidir.

Bu konuyla ilgili “Binance Para yatırma” makalemize göz atabilirsiniz.

Transfer işlemlerinin tamamlanmasının ardından yukarıda belirtiğimiz  paritelerden CITY Token satın alabilirsiniz. CITY/USDT işlem çiftinden satın alma için öncelikle bu paritenin arayüzüne gidilmelidir. CITY/USDT arayüzünde limit sekmesinde belirtilen alana satın almak istediğiniz miktarı girip  “Al emri” ile CITY token satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

CITY Token Yorum

Taraftar token ekosisteminin kripto para piyasasında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Öyle ki dünyanın önde gelen futbol ve basketbol takımları bu ekosisteme dahil olmuş durumda. İngiltere’nin önde gelen takımlarından Manchester Cıty Kulübü de bu ekosisteme dahil olan kulüpler arasında yerini aldı. Manchester Cıty taraftar token‘ı “CITY” şimdiden büyük ilgi görüyor. Fakat bu noktada yatırımcıların, token’ın fiyatının maç sonuçları gibi durumlardan etkilenebileceğini unutmaması gerekiyor.

Yazımızın kaleme alındığı sırada 15,31 dolardan işlem gören CITY token, CMC verilerine göre 54,219,937 dolar işlem hacmi ile piyasa değeri açısından 607. sırada yer alan CITY Token, 24 saatlik işlem hacmi ise 68.331.408.98 dolardır.

[ccpw id=”15143″]

Diğer yandan CITY Token fiyatı 22 Haziran  2021’de 9,94 dolar ile en dip seviyeyi görürken  27 Ağustos 2021’de 36,90 dolar ile en yüksek seviyeyi gördüğünü söylememizde fayda var.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.