Bitcoin HaberleriHaberler

ABD, Kripto Para ATM’lerine Sıkı Düzenlemeler Mi Getiriyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Hükümeti Mali Sorumluluk Ofisi (GAO), IRS ve FinCEN’in kripto para ATM‘lerini düzenlemek için işbirliği yapmasını önerdi.

ABD, Kripto ATM’lerine Sıkı Düzenlemeler Mi Getiriyor?

GAO, ayrıca yasadışı insan ve uyuşturucu kaçakçılığındaki artışı kripto para ATM‘lerine bağlıyor. Ajans tarafından Pazartesi günü yayınlanan bir rapora göre, kripto ATM’leri de bu işlemlerden kısmen sorumluydu. Bunun nedeni, bu makineleri izlemenin kripto ticaret platformlarındaki işlemleri izlemekten daha zor olması ve ATM’lerin daha az düzenlemeye tabi olmasıdır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bu Hafta Kripto Para Fiyatlarını Etkileyecek Olaylar!

Araştırma, kripto varlık pazarı büyüdükçe, yasadışı faaliyetler için kripto ATM‘lerinin kullanımının artmasının beklendiğini belirtti ve bu nedenle IRS ve FinCEN’in bu ATM’lerin sıkı düzenlenmesi konusunda işbirliği yapmasını istedi.

GAO’nun kripto destekli suçların arttığına dair sonuçları, kripto suçlarının 2021’de en düşük seviyelerine ulaşacağı sonucuna varan Chainalysis’in bulgularıyla çelişiyor. tüm blok zinciri işlemlerinin bir kısmı olarak tüm zamanların en düşük seviyesi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.