Altcoin HaberleriHaberler

2022 Yılında Yatırım Yapılabilecek En İyi Altcoinler

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2021 yılı kripto para birimleri adına pozitif geçti diyebiliriz. Fakat 2022’nin ilk ayları, kripto para birimleri için kabus gibi geçti. Bu yazımızda 2022’de yatırım yapılabilecek en iyi altcoinleri sıralıyoruz.

Poligon (MATIC)

Listemizin ilk sırasında çalışan ve inanılmaz ölçümler gören proje olan Poligon (MATIC) geliyor. Polygon, Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için ilk iyi yapılandırılmış, kullanımı kolay platformdur. Temel bileşeni, çoklu uygulama türleri oluşturmayı destekleyen modüler, esnek bir çerçeve olan Polygon SDK’dır.

Polygon, 2022’de kullanıcı kazanmaya ve ivmesini artırmaya devam etmesi bekleniyor. Aynı zamanda MATIC’in ana akım kullanıcılar için yeterince ucuz diebiliriz.

Polygon’u öne çıkaran bir başka neden ise Polygon’un web 3 deneyleri için tercih edilen zincir olması ve kullanım durumları, ana akım kamuoyunu zincirlerde benzeri görülmemiş bir kullanım sunuyor.

Decentraland (MANA)

Bahsedilmesi gereken ikinci altcoin ise Decentraland (MANA). Decentraland (MANA), kendisini, kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan, Ethereum blok zinciri tarafından desteklenen bir sanal gerçeklik platformu olarak tanımlıyor.

Ethereum blok zinciri üzerine kurulu bir sanal gerçeklik platformu olan Decentraland, Mart ayında podyum gösterileri, pop-up mağazaları ve parti sonrası partilerle metaverse moda haftası planlıyor. 24 – 27 Mart tarihleri ​​arasında gerçekleştirilen  moda programı, kullanıcıların modayı sanal bir ortamda görmelerine ve çevrimiçi avatarları için kıyafet satın almalarına olanak tanıdı. Bu gelişmeler ve sonraki yapacağı hamleler ile birlikte altcoin 2022’de büyük bir ivme kazanabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Potansiyeli Yüksek Altcoinler!

The SandBox (SAND)

Listemizdeki üçüncü altcoin ise The SandBox. Sandbox, kullanıcıların bir oyun şeklinde dijital varlıklar yaratmasına, inşa etmesine, satın almasına ve satmasına izin veren blok zinciri tabanlı bir sanal dünyadır. DAO ve NFT’nin güçlerini birleştiren Sandbox, gelişen bir oyun topluluğu için merkezi olmayan bir platform oluşturur.

Fantom (FTM)

Fantom, kendi ısmarlama konsensüs algoritmasını kullanarak geliştiricilere DeFi hizmetleri sağlayan, yönlendirilmiş bir döngüsel olmayan grafik akıllı sözleşme platformudur.

Fantom ekosistemi 200’den fazla projeden oluşuyor.  Bunun herkese açık süper kullanıcı dostu, harika UX UI ve uzaya gelen yeni insanlar olması bekleniyor. Büyük bir NFT ekosistemine sahipler.

Aave (AAVE)

Listedeki son altcoin ise Aave (AAVE). Aave, insanların kripto para ödünç almasına ve ödünç almasına izin veren merkezi olmayan bir finans protokolüdür.

Borç verenler, dijital varlıkları özel olarak oluşturulmuş likidite havuzlarına yatırarak faiz kazanırlar. Borçlular daha sonra bu likiditeyi kullanarak bir hızlı kredi almak için kriptolarını teminat olarak kullanabilirler.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.