Bitcoin HaberleriEthereum Haberleri

ABD merkezli dev banka onayı aldı, artık Bitcoin ve Ethereum hizmetleri de verecek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası Kasım 2021’den bu yana toplam değerinin yaklaşık üçte ikisi olan 2 trilyon dolarlık kısmını sildi. En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) ise bu süreçte değerinin yüzde 70’inden fazlasını kaybetti. Piyasalar derin şekilde ayıların hakimiyetine girmişken hem kurumsallar hem de bireyseller kanadında kripto para piyasasından çıkışlar da hızlandı. ABD enflasyon verileri öncesinde Bitcoin hafta içinde 19 bin doların altına sarktı ancak piyasadaki tüm bu olumsuz göstergelere rağmen ABD’den kripto paralar adına güzel haber geldi.

DEV BANKA ONAYI ALDI!

Bny Mellon New York 1

Google ile Coinbase borsasının sağladığı anlaşma piyasalarda olumlu şekilde karşılanırken, The Wall Street Journal haberine göre BNY Mellon New York mali düzenleyicisinden onay almayı başardı ve artık müşterilerine Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) saklama hizmetleri sunmaya başlayabilecek. Dev banka bu onayın ardından geleneksel yatırımların yanı sıra, dijital varlık saklama hizmetleri veren ilk büyük ABD bankası olacağını bildirdi. Alınan bu onay ile birlikte daha fazla kurumsal yatırımcının sektöre giriş yapabileceği ve yeniden kriptolara güven ortamının sağlanabileceği belirtiliyor.

HEM GELENEKSEL VARLIK HEM DİJİTAL VARLIK SAKLAMA HİZMETİ

BNY Mellon, dijital para birimlerini depolayan ve müşterilerinin hem geleneksel hem de kripto varlıkları için tek bir saklama platformu olarak kullanmalarına olanak tanıyan, sistematik olarak en büyük 8 ABD bankasından ilki olduğunu bildirdi. Konuya ilişkin açıklama yapan CEO Robin Vince, “Finans sektörünü ileriye taşımaya yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.