HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Kripto Piyasası Yara Sarmaya Çalışıyor: İşte Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, geçtiğimiz gün yaşanan sert düşüşün ardından yaralarını sarmaya devam ediyor. İşte Bitcoin ve altcoin’lerde son durum.

Bitcoin (BTC) Son Durum

Lider kripto para birimi Bitcoin, geçtiğimiz gün sert bir düşüş yaşadı ve tüm kripto para piyasasını tepetaklak etti. Bitcoin, geçtiğimiz gün düşüşten hemen önce 52.000 dolar seviyelerinde işlem görmeye devam ederken yaşanan sert düşüşle birlikte 42.000 dolara iğne attı.

Ancak daha sonra Bitcoin, 42.000 dolar seviyesinden alım tepkisi aldı ve fiyat 49.000 doların da üzerine yükseldi. Lider kripto para birimi 50.000 doların üzerinde bir günlük kapanış yapabilirse fiyat yeniden yukarı yönlü hareketini devam ettirebilir.

Btcusdt
Btcusdt

Yazının kaleme alındığı an itibarıyla popüler kripto para birimi Bitcoin (BTC), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %3.71’lik bir artışla 49.526 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Altcoin’ler Ne Durumda

Lider Bitcoin‘de yaşanan sert düşüş altcoin’leri oldukça fazla etkiledi. Öyle ki en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH), yaşanan düşüşle birlikte 4.200 dolar seviyelerinden 3.500 dolara kadar geriledi. Ancak Ethereum şu anda toparlandı ve fiyat yeniden 4.000 doların üzerine yükseldi.

Kripto Para Piyasası
Kripto Para Piyasası

İçeriğin hazırlandığı an itibarıyla ETH %6.36’lık bir artış yakaladı ve şu anda 4.212 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

Öte yandan diğer altcoin‘lere baktığımızda Binance Coin (BNB), son düşüşle birlikte 596 dolar seviyelerinden 489 dolara gerilerken, Solana (SOL) 169 dolara, Cardano (ADA) 1.18 dolara, Ripple (XRP) 0.60 dolara kadar bir düşüş yaşadı.

Ancak dün akşam itibarıyla kripto para piyasası toparlanmaya başladı ve Bitcoin dahil pek çok kripto para biriminde artışlar yaşandı. Öyle ki içeriğin kaleme alındığı sırada neredeyse ilk 100’deki bütün kripto para birimleri yeşil yakmış durumda.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.