HaberlerAltcoin HaberleriMetaverse Haberleri

Metaverse Altcoin’e İlgi Artıyor! Kripto Paralar Yükselişe Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Metaverse altcoin’e ilgi artıyor! kripto paralar yükselişe geçti. Son zamanlarda, Bitcoin (BTC) 24.000 doların üzerine çıktı ancak şimdi bu seviyeyi tutmakta zorlanıyor. Özellikle altcoin’lerin çöküşü, Mayıs ve Haziran aylarındaki kayıplardan büyük ölçüde etkilendi. Doğal olarak, her düşüş sonsuza kadar sürmez ve beklenen orta yükseliş aşaması çoktan başladı. Peki piyasaların şu anki durumu nedir? Hangi metaverse altcoin popülerlik kazanıyor?

The Sandbox (SAND)

Kripto dünyası, metaverse piyasasında muazzam bir genişleme gördü. Tabii ki, bunun büyük bir kısmı güçlü teknolojik şirketlerin çıkarları tarafından yönlendiriliyor. Metaverse altcoinler tarafından sürdürülen kayıplar, son birkaç aydaki piyasanın durumu göz önüne alındığında şaşırtıcı değil. Bununla birlikte, genel olarak metaverse altcoinleri, özellikle The Sandbox (SAND) toparlanıyor.

Sandbox, Ocak ayına kadar gerçekten iyi gidiyordu. Sadece talep en yüksek seviyede olmakla kalmadı, aynı zamanda arsa birimlerinin iyi bir yatırım getirisi (ROI) sunduğu görüldü. Ek olarak, her bir arazi parçası ilk çeyreğin başında 4,701 doların üzerinde olan şimdiye kadarki en yüksek değere sahipti.Ama çok geçmeden fiyatlar düşmeye başladı. Ve bir önceki aya geldiğinde aynı fiyat %54 oranında düşürülerek 2.162dolar’a düşürüldü. Bu 6.541’den 1.705’e düştü ve aylık satılan arsa miktarı da düştü.

SAND Geri Dönüyor

Sonuç olarak genel satışlar da aydan aya düştü. Ek olarak, gelirler Ocak ayında 27.45 milyon dolar’dan 3.2 milyon dolar’a düştü. Gerçekte, Sandbox 1 Temmuz ile 10 Temmuz arasında yalnızca 1,25 milyon dolar değerinde LAND sattı. (metaverse arazi). Satışlar ve fiyatlar Temmuz ayında bir kez daha artmaya başladı.

Sandbox Yukselir Mi

Sandbox, Playboy ile işbirliği yaparak yeni kullanıcıları metaverse’e çekmek için önemli bir çaba sarf etti. Tanınmış “yaşam tarzı markası” geçen hafta açıklandığı gibi, sanal dünyada kendi Metamansion’ını açacak ve sonunda tüketicilerine NFT koleksiyonları ve özel deneyimler sunacak.
Bu yaklaşımın SAND fiyatında bir artışa neden olabileceği akla yatkın görünmektedir.

SAND, bir önceki gün 1.5 dolar’a kadar tırmandıktan sonra şu anda 1.41 dolar’dan işlem görüyor. 6.32 dolarlık fiyatı ve 1.9 milyar dolarlık piyasa değeri ile ApeCoin, en değerli metaverse altcoin olmaya devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.