HaberlerTüm Haberler

ABD Senatörü Kripto Düzenlemesi İçin Harekete Geçecek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Senatörü Tim Scott, kripto para düzenlemeleri için harekete geçileceğinin sinyalini verdi.

Tim Scott, kripto para birimleri için düzenleyici çerçeveyi oluşturmak için ne gerektiğini açıklayacağını söyledi. ABD Senatörü Scott için en büyük öncelik, Senato Bankacılık Komitesi Başkanı Senatör Sherrod Brown tarafından Kasım ayında yapılması planlanan kripto yasasıdır.

Politico’ya göre, Senato Bankacılık Komitesi’ndeki en iyi Cumhuriyetçi Tim Scott, Perşembe günü kripto para birimleri adına iki partili bir düzenleyici çerçeve için önceliklerini açıklayacağını duyurdu.

Abd Senatörü Kripto Düzenlemesi İçin Harekete Geçecek!

ABD Senatörü Tim Scott Düzenleyici Çerçeve için İlk Hamleleri Yaptı

Rapor, Scott’ın ayrıca birkaç yüksek profilli başarısızlıktan ve yasadışı finansla ilgili endişelerden sonra kripto para birimlerine şüpheyle yaklaştığını belirtiyor.

Senato Bankacılık Komitesi Başkanı Senatör Sherrod Brown, Kasım ayında ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’e düzenleyici bir çerçeve üzerinde yoğunlaşmaya istekli olduğunu söyleyen bir mektup göndererek kripto mevzuatının önünü açtı.

Bu arada, Senatör Scott şimdiye kadar kripto mevzuatı konusunda sessiz kaldı. Scott’ın açıklayacağı düzenleyici çerçeve bu alandaki tartışmalara son verebilir ve darboğazdan çıkarabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.