HaberlerAltcoin Haberleri

ABD Senatosu Kaliforniya Adayı Timothy Ursich’ten Dogecoin (DOGE) Önerisi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD senatosu Kaliforniya’dan adayı Timothy Ursich’ten Dogecoin (DOGE) önerisi. Kaliforniya’dan ABD Senatosu adayı Timothy Ursich, Dogecoin topluluğundaki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Yakın tarihli bir tweet’te, Kaliforniya eyaletinde ABD Senatosu için çalışan spor hekimliği uzmanı Timothy Ursich, Dogecoin’i yasal hale getirmeyi önerdi. Ursich, Dogecoin‘in kurucu ortağı Billy Markus ve Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ı 7 Haziran’daki ön seçim öncesinde kampanyaya yardımcı olmaya çağırıyor.

Ursich, Senatör Alex Padilla’nın  yerini almaya çalışan Demokrat adaylardan biri. Teknoloji devi Dan O’Dowd, matematikçi Akinyemi Agbede ve bilgisayarları insanlık için güvenli hale getirmeye çalışan Demokrat adaylar arasında. Başkan Yardımcısı Kamala Harris tarafından boşalan koltuğu doldurmak üzere Gavin Newsom tarafından atanan Padilla, önümüzdeki ilk ve genel seçimleri kazanmak en büyük favorisi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.