HaberlerAltcoin Haberleri

Squid Game Token Yükselişe Mi Geçti?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Squid game token yükselişe mi geçti? Exit scam olduğu belirsiz olan ama şüphelenilen rug pull  bir token olan squid game Son 1 günde üç haneli rakamlarda artış gösterdi.

Squid game bu aralar gündemde olarak herkezin diline düştü. Dizide olan oyna-kazan oyunuda SQUID token, kriptoda bu pazartesi neredeyse sıfıra yakın seviyeye indi.

Tokenin web sitesinde sahtelik ve dolandırıcılık olduğunu ve birden fazla özelliği taşıdığını belirtilen ve tehlikeli site olan token arattıracak  olan herkezi tehlikeye sokuyor.

Hem 29 Ekim’den bu yana Twitter’dan hiç tweet atılmamış ve “geçici olarak” kısıtlanmıştı. Aynı zamanda medium hesabıda kullanım dışıdır.

Kripto para borsası şirketi Binance’ın sunmuş olduğu coinler ve ardında ki personeller ile ilgili araştırmalar yapılıyor ve borsa, Barrons’a Squid’i geliştiren ekibin ve bağlı bulundukları adresin yasaklı listeye girdiğini söyledi.

Borsa temsilcisinin belirtilerine göre SQUID ekininin kendini belli etmemesi için Tornado Cash adlı coin mixer’i kullandığını ve fonları imzalamak için çalıştığını söyledi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.