Bitcoin Haberleri

Zengin Baba Yoksul Baba’nın yazarı Kiyosaki’den yine ilginç tabirlerle BTC önerisi geldi: Domuzlara zaman harcamayın

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı, yatırımcı ve analist Robert Kiyosaki, kripto paralara ilişkin açıklamalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. 2008 krizinde ortaya koyduğu başarılı tahminler ve hamleleriyle şöhrete kavuşan Kiyosaki, Bitcoin (BTC) maksimalisti olarak son dönemlerde açıklamaları ve tavsiyeleri ile yatırımcılara seslenmeye başladı. Bitcoin’in yanı sıra geleneksel finans yatırım araçlarına ilişkin de fikirlerini dile getiren Kiyosaki, kullandığı sıra dışı tabirlerle bir kez daha Bitcoin, altın ve gümüş tavsiyesini dile getirdi.

KIYOSAKI’DEN BİR YENİ BTC ÖNERİSİ

Kiyosaki Altbaslik

Daha önce Bitcoin, altın ve gümüş için tavsiyelerde bulunan ve en önemli gayrimenkul yatırımcılarından biri olarak bilinen finans uzmanı Robert Kiyosaki, Bitcoin maksimalisti olmaya da devam ediyor. 2008 emlak krizinde ön plana çıkan Kiyosaki, sıra dışı tabirleri ile dile getirdiği açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medyada ilgi gören bu paylaşımlarda Kiyosaki, yine Bitcoin tavsiyesi verdi. Daha önce de Bitcoin’in yanı sıra altın ve gümüş tavsiyelerinde bulunan ünlü yazar, takipçilerine Bitcoin, altın ve gümüş almalarını önerdi.

“NEDEN DOMUZLARA VAKİT HARCIYORSUNUZ?”

ABD’nin ekonomideki tutumu nedeniyle Bitcoin maksimalisti olduğu ifade edilen Robert Kiyosaki, Bitcoin, altın ve gümüşle ilgili dile getirdiği paylaşımında, “En sevdiğim söz; ‘Domuzlara şarkı söylemeyi öğretme. Bu vaktinizi boşa harcar ve domuzun canını sıkar’ Neden zamanınızı domuzlara harcıyorsunuz? Onlar aptal ve akılları kapalı. Altın, gümüş, Bitcoin satın alın ve domuzlar ağlarken şarkı söyleyin” dedi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.