Ethereum Haberleri

Aragon Güvenlik Amacıyla Ethereum Varlıklarına Ekleme Yaptı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto endüstrisinde toparlanma ve yeniden yapılanma süreci hız kazanırken, şirketler de kendilerini güvenceye almaya çalışıyor. Özellikle sektörde deprem etkisi yaratan FTX borsasının iflası ve ardından hack saldırısına maruz kalması, şirketleri ve yatırımcıları korkutmaya yetti. Kripto para dünyasının en büyük ikinci borsası olarak anılan FTX’in ani bir şekilde çökmesi kripto sektöründe işleri daha sağlama alma ihtiyacını gündeme getirdi. Ethereum (ETH) blockchain ağını kullanan DAO platformu Aragon kullanıcılarına güven veren bir hamleyle gündeme geldi.

Aragon Güvenlik Çalışmalarını Hızlandırdı

Aragon Dao

FTX iflası ve hack saldırısının ardından Ethereum tabanlı Aragon ekibinden yeni bir hamle geldi. Aragon DAO platformu, rezervinde tuttuğu Ethereum varlıklarına ekleme yaparak kendini güvene aldı. Kripto para şirketlerinde çalkantılı piyasa ortamı yaşanırken Aragon yaptığı ETH yatırımı ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Şirketin son hamlesi rezervine 20 milyon dolarlık Ethereum eklemesi oldu. Aragon DAO platformu bu sayede ETH için 10 milyon dolarlık USDC ve 10 milyon dolarlık BTC takas ettiğini açıkladı.

Hazinede Çoğunluk Ethereum Oldu

DAO oluşturma ve yönetme imkanı sunan Aragon, kripto para sektöründe güvenli hizmetler sunmayı hedefliyor: “Hazinemizin daha fazlasını ETH, DAI ve BTC’ye taşımak, kötü yönetim veya merkezi güçlerin müdahalesi riski taşıyan varlıklara maruz kalmamızı azaltarak güvenliğimizi ve sansür direncimizi artırıyor.” Resmi verilere göre Aragon’un 153 milyon dolarlık rezervinin yüzde 42’si ETH oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.