Altcoin HaberleriHaberler

Dogecoin Kopyası Buff Doge Coin Yüzde 1000 Arttı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyası bu yıl birçok şaka coinin piyasaya girmesine şahit oldu. Bu şaka coinler başta Dogecoin olmak üzere değerini yüzlerce kat arttırdı. Popüle şaka coin Doge kopyası proje, hype ile inanılmaz performans gösterdi. FOMO’ya kapılan binlerce kripto para yatırımcısı bu altcoin’lere akın ederek zengin olma hayalinin peşinden koştu. Şaka kripto para örneklerinin en yenisi ise Buff Doge Coin oldu. Buff Doge 48 saat içerinde değerini nerdeyse % 1000 arttırdı.

Kripto Para Dünyasının Yeni Yıldızı: Buff Doge Coin

Buff Doge Coin, son 48 saat içinde neredeyse yüzde 1000 artarak inanılması güç bir performansa imza attı. Coinmarketcap verilerine göre geçtiğimiz gün 0,0000000025 dolardan işlem gören Buff Doge Coin, saatler içinde 0,0000000262 dolara tırmandı. Bu inanılmaz ralli sonucunda Buff Doge Coin düşüş eğilimine girdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Buff Doge Coin Nedir?

Buff Doge Coin, Dogecoin’in Buff versiyonudur. Her yakım miktarını bundan önceki yakıma göre ikiye katlar ve bu sayede aşırı hiper deflasyonisttir. Proje, hayvan barınakları ve çevreyi koruma gibi ciddi bir misyona üstlenmektedir.

CMCverilerine göre Buff Doge Coin fiyatı 0.000000002551 dolardır, 24 saatlik işlem hacmi 393,217,97 dolar olan Buff Doge Mevcut CoinMarketCap sıralaması ise 3199’dur.

Dogecoin Kopyalarında Artış Sürüyor

Dogecoin’in arkasından latife kripto para sayılarında artışlar kaydedildi. Bunlardan en popülerleri Shiba Inu, Floki ve Baby Doge Coin olurken kısıtlı zaman içinde silinip giden sayısız proje oldu. Buff Doge Coin, bu sıkıntılı maratonda kendine yer edinebilecek mi orası bilinmeyen sadece bu şekilde bir yapı ile kendini kanıtlaması oldukça zor gözüküyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.