HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

XRP Ağı ile Etkileşimde Olan Adreslerinin Sayısı Son 2.5 Yılın Rekorunu Kırdı!

Ripple tarafından piyasaya sürülen başlıca altcoinler arasında yer alan XRP ağının 26 Temmuz'da olağanüstü bir benzersiz adres akışına sahip olduğunu söyledi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

XRP ağı ile etkileşimde olan adreslerinin sayısı son 2.5 yılın rekorunu kırdı. Zincir üstü analitik şirketi Santiment, Ripple tarafından piyasaya sürülen başlıca altcoinler arasında yer alan XRP ağının 26 Temmuz’da olağanüstü bir benzersiz adres akışına sahip olduğunu söyledi.

2.5 Yıllık Rekoru Kırdı

26 Temmuz’da, XRP ağına bağlanan benzersiz adreslerin sayısı, Şubat 2020’deki bir önceki yüksek noktayı aştı ve önceki 2,5 yıllık rekoru aştı. Santiment, aktivitedeki artışın dört saat kadar kısa bir sürede gerçekleştiğini söyledi. Ağ etkinliğindeki bu artışın XRP fiyatıyla ilgisi olmaması ve bunun yerine son günlerde düşen fiyatlandırma zemininde gerçekleşmesi de çok önemli.

Xrp 6

Öte yandan, bu XRP dönüm noktasının ilk ve son değil gibi görünüyor. XRP’nin işlem hacmi, önceki haftanın Cuma günü önemli ölçüde arttı. O gün, hacim tipik ticaret hacmini %1.200 aşarak 18.6 milyon XRP’ye ulaştı.

XRP Sürpriz Yapabilir mi?

Ripple’ın SEC aleyhine açtığı dava, XRP’nin ağ etkinliğindeki olağandışı artışlar ve Ripple’ın birden fazla ODL’si arasındaki büyük multi-milyon dolarlık işlemler, son günlerde XRP haberlerinin ana konuları oldu.

Altcoin yatırımcıları, Ripple’ın Singapur’un en iyi ödeme operatörü FOMO Pay ile önemli bir ilişkiye dair haberleriyle heyecanlandı, çünkü kripto para borsaları Bitstamp ve Bitso ile tanımlanamayan cüzdanlar arasında milyonlarca XRP transfer ediliyor. Bu tür erken uyarı göstergeleri, özellikle altcoin ağındaki aktivitedeki mevcut artış aynı zamanda önemli bir Ripple veya XRPL işbirliğine işaret ediyorsa, XRP için geleceğin neler getireceğine dair bilgi kaynakları arasında güvenle yer alabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.